L´OR Espresso lanceert een nieuwe campagne met Joris Bijdendijk

27-5-2022

  • Joris Bijendijk met L'or EspressoJoris Bijdendijk met L'or Espresso
  • Joris Bijendijk met L'or EspressoJoris Bijdendijk met L'or Espresso

De smaak van koffie met de magie van koken. Het koffiemerk L´OR Espresso lanceert deze week een campagne in samenwerking met sterren-chef Joris Bijdendijk. In deze campagne neemt Joris je mee op een zintuigprikkelende reis. Samen met L’OR Espresso duikt hij in de wereld van koffie; we maken kennis met een palet van smaken, aroma’s én bijpassende gerechten. De campagne bestaat uit een videoserie van drie afleveringen die de veelzijdige en sensorische kwaliteiten van L´OR Espresso laat zien, hierin staat het verleiden van de zintuigen centraal. Volgens Joris en L´OR Espresso is koffie zoveel meer dan een snelle cafeïne boost. Het is heerlijk om te drinken, maar net zo leuk om mee te koken. In de video´s leert de kijker hoe je echt kunt proeven, hoe je verschillende smaakprofielen kunt herkennen en hoe je koffie kunt verwerken in gerechten.

Leestijd: 2 minuten.

Experimenteren met de smaak van koffie

In onze dagelijkse routine worden we beïnvloed door de drukte van de dag, zo drinken we snel een bakkie tussendoor. Echter is er een universele behoefte om onszelf te verliezen in het plezier van het moment en al je zintuigen optimaal te benutten. Koffie drinken en het koken en proeven van unieke gerechten komen beter tot hun recht als we alle zintuigen inzetten. Joris maakt in deze campagne op zijn eigen charmante manier het proeven van verschillende smaken en het inzetten van je zintuigen voor iedereen toegankelijk. In één van de video´s neemt Joris de kijker mee in een ware koffieproeverij en daagt hij je uit om samen met hem te gaan proeven. Door het walsen van koffie in een wijnglas komen de aroma´s goed tot hun recht en hierdoor leert de kijker de diverse smaakprofielen van L´OR Espresso beter te herkennen.

Joris Bijdendijk: “Er gaat in mijn leven geen dag voorbij zonder een goede kop koffie. Met wat extra kennis kan je jouw koffiemoment echt stukken lekkerder maken. Ik vind het erg leuk om middels deze campagne die kennis en mooie smaken in de wereld van koffie te delen met het publiek.”

Verleid je zintuigen

De pay-off van het merk L’OR Espresso ‘verleid je zintuigen’ sluit naadloos aan op wat Joris Bijdendijk als chef-kok van 2 sterrenrestaurants, RIJKS® en Wils in Amsterdam, dagelijks doet. Joris en L´OR Espresso zijn het erover eens: als we alle zintuigen inzetten dan wordt de smaaksensatie van die espresso, of dat gerecht, veel intenser. De campagne verleidt je om de kracht van smaken, geuren en geluiden te gebruiken tijdens je dagelijkse mindful koffie- en keukenmoment.

Martijn Slebus, Marketing Manager bij L’OR Espresso: “Wij willen iedereen intens laten genieten van hun L’OR Espresso moment. Dat begint bij goed leren proeven met al je zintuigen. Door Joris zijn expertise en enthousiasme en onze kwaliteitsproducten zullen mensen thuis ook gaan ervaren hoe je je zintuigen kunt verleiden. Daarnaast laat Joris zien dat je met koffie als ingrediënt ook heerlijke gerechten kunt maken.”

Win een luxe diner t.w.v. 200 euro

Naast deze contentcampagne kunnen geïnteresseerden dagelijks, van 16 mei tot en met 24 juli 2022, kans maken om hun zintuigen extra te laten verleiden. Bij aankoop van een L´OR Espresso product en het uploaden van de kassabon kunnen ze via de website een dinerbon t.w.v. €200,- winnen.

De recepten vind je hier.

Website: L'or Espresso.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.