Little Caesars® onthult hun nieuwe Crazy Calzony™ | De gecombineerde calzone-pizza

17-8-2021

  • The Crazy Calzony™ by Little Caesars
  • The Crazy Calzony™ by Little Caesars

Het nieuwe menu-item bij Little Caesars combineert een calzone en een pizza voor een heerlijke fusie van twee klassieke pizzeria-favorieten. Crazy Calzony bestaat uit een pepperoni-pizza met Parmezaanse kaas en boterachtig smakende calzone-achtige korst gevuld met knoflooksaus, kaas en julienne-peperoni, geserveerd met Crazy Sauce® om te dippen. Het product kan vanaf 16 augustus online worden besteld voor bezorging of afhaling, en is vanaf 23 augustus verkrijgbaar als HOT-N-READY®-artikel. Crazy Calzony is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar.

Inspiratie voor pizzeria’s wereldwijd? Het ziet er heerlijk uit, vind je niet? In januari zagen we de ‘’stuffed crust’’ van Pizzahut, een soort calzone korst. Ze verkochten zelfs een limited edition ‘Nothing But Stuffed Crust’.

Leestijd: 2 minuten

Elke heerlijke punt van de nieuwe Crazy Calzony biedt klanten twee verschillende ervaringen: in het midden een pizza met pepperoni en een deel calzone aan de randen. De Crazy Calzone heeft een gevouwen calzone-achtige korst die is gevuld met knoflooksaus, mozzarella-kaas, julienne-peperoni en bestrooid met Parmezaanse kaas. De heerlijke combinatie van pizza en calzone wordt geserveerd met Crazy Sauce om te dippen.

“Onze pizza-visionairs werken al maanden aan deze innovatie”, zegt Jeff Klein, chief marketing officer bij Little Caesars. “Ik wil graag dat klanten eindelijk de kans krijgen om de kaasachtige goedheid van een van onze meest opwindende producten tot nu toe te proeven.” Klanten kunnen hun Crazy Calzony bestellen voor bezorging met behulp van de Little Caesars-app, of vooraf betalen en vervolgens hun bestelling gemakkelijk ophalen met Pizza Portal® pick-up (een verwarmd, zelfbedienend ophaalstation voor bestellingen) bij alle deelnemende Little Caesars-locaties. Vanaf 23 augustus kunnen klanten tussen 16.00 en 20.00 uur langskomen om een ​​HOT-N-READY Crazy Calzony op te halen zonder vooraf te bestellen.

Over Little Caesars®

Little Caesars werd in 1959 opgericht door Mike en Marian Ilitch als een familiebedrijf. Tegenwoordig is Little Caesars de op twee na grootste pizzaketen ter wereld, met winkels in elk van de 50 Amerikaanse staten en 27 landen.

Bekend om zijn HOT-N-READY®-pizza en de beroemde Crazy Bread®, is Little Caesars de afgelopen 14 jaar uitgeroepen tot “Best Value in America” ​​(op basis van een landelijk onderzoek onder nationale klanten van snelle servicerestaurants uitgevoerd door Sandelman & Associates – 2007 -2020 getiteld “Hoogst gewaardeerde keten – waar voor uw geld”). De producten van Little Caesars zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, zoals verse, nooit ingevroren, mozzarella, Münster-kaas en saus gemaakt van vers verpakte, op druiven gerijpte Californische geplette tomaten.

Als uitzonderlijk snelgroeiend bedrijf met 60 jaar ervaring in de wereldwijde pizza-industrie met een waarde van $ 145 miljard, is Little Caesars voortdurend op zoek naar franchisenemers om het team te versterken in markten over de hele wereld. Naast de mogelijkheid voor ondernemersonafhankelijkheid in een franchisesysteem, biedt Little Caesars een sterke naamsbekendheid met een van de meest erkende en aansprekende personages in het land, Little Caesar.

Website: Little Caesars 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.