Limited-editions van Pizza Hut’s ‘Nothing But Stuffed Crust’

24-1-2021

  • The 'Nothing But Stuffed Crust' by Pizza Hut
  • The Original Stuffed Crust' by Pizza Hut

Om te vieren dat Pizza Hut al 25 jaar hun iconische, originele pizza met Stuffed Crust® serveert,  creëerde Pizza Hut de limited edition ‘Nothing But Stuffed Crust’. Ter ere van de ORIGINAL Stuffed Crust heeft Pizza Hut iets bijzonders gedaan; ze hebben het binnenste uit de originele pizza met Stuffed Crust gehaald en deze nieuwe ‘Nothing But Stuffed Crust’ was exclusief verkrijgbaar van 5 t/m 7 januari op geselecteerde locaties in Los Angeles en Dallas.

Hoewel de actie al voorbij is, vinden wij het een bijzondere actie en eentje die wel eens een inspiratiebron kan zijn voor kleine Italiaanse restaurants en pizzeria’s. Het klinkt heerlijk toch, ‘een ring van goudbruine tot in perfectie gebakken korst met kaas als vulling’!

De ‘Nothing But Stuffed Crust’ | Voor de liefhebber van de met kaas gevulde randen

Van 5 t/m 7 januari konden fans van Original Stuffed Crust Pizza bij vestigingen van Pizza Hut in Dallas / Fort Worth en Los Angeles hun tanden zetten in de ‘Nothing But Stuffed Crust’ – een ring van goudbruine, tot in perfectie gebakken korst met kaas als vulling’. De eerste vijftig klanten per dag en locatie, kregen de ring gratis bij aankoop van $ 10. De aanbieding was alleen voor afhalen en dus niet online beschikbaar of voor bezorging.

“De Original Stuffed Crust-pizza veranderde 25 jaar geleden het speelveld, en hoewel velen het hebben getracht na te maken, gaat er niets boven de Original Stuffed Crust van Pizza Hut”, aldus George Felix, chief marketing officer van Pizza Hut. “In feite hebben we door de jaren heen fans gehad die ons vroegen of ze alleen de gevulde korst konden bestellen, omdat die zo lekker is, dus we zijn verheugd om niet alleen onze Original Stuffed Crust Pizza aan te bieden met maximaal 3 toppings voor slechts $ 11,99, maar om ook een aantal fans in Dalles Fort Worth en Los Angeles de kans te geven om de ultieme korstervaring te proberen met de ‘Nothing But Stuffed Crust’.

Website: Pizza Hut

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.