Limoncello-infused witbier E.V.I. | Zo viert pr-bureau MissPublicity haar 18de verjaardag

13-7-2021

  • MissPublicity 18 jaar! Witbiertje E.V.I. - Frank de Roo
  • MissPublicity 18 jaar! Limoncello-infused bier E.V.I.
  • MissPublicity 18 jaar! Clarissa Slingerland - credits Frank de Roo

Wij feliciteren MissPublicity met hun 18de verjaardag en de originele manier om het te vieren!

Want als je 18 wordt mag je drinken! Daarom viert het eigenzinnige bureau deze verjaardag met de lancering van een speciaal witbier, het Limoncello-infused witbier E.V.I.. In samenwerking met Scheldebrouwerij ontwikkelde oprichter en eigenaar Clarissa Sarah Slingerland een Belgisch witbier dat infused is met door pastaketen Spaghetteria gemaakte Limoncello.

Leestijd: 2 minuten

MissPublicity 18 jaar | Energie, Verbinding, Inspiratie

Clarissa Slingerland, eigenaresse van MissPublicity, is trots op het 18-jarig bestaan van haar bureau en op de ‘birthday brew’ die ze ter ere daarvan lanceert. Zij vertelt: In 2003 ben ik dit bureau begonnen en al 18 jaar lang werk ik met mijn enthousiaste team op basis van dezelfde drie pijlers: energie, verbinding en inspiratie. Toen ik daarover sprak met Folko Kleinsma van Scheldebrouwerij, waarvoor wij al een aantal jaar werken, ging er bij ons beiden een lampje branden. We besloten ter gelegenheid van onze verjaardag een vrolijk biertje te maken dat we E.V.I (spreek uit: eeffie) genoemd hebben. Het is een acroniem van die drie pijlers onder mijn bureau en bovendien vind ik Evi gewoon een hele mooie meisjesnaam. E.V.I. is een Belgisch witbier dat infused is met homemade Limoncello van Spaghetteria. Het is fris fruitig met een tikkie citrus, en heeft een kruidige geur en 5,5% alcohol. Het artistieke etiket is ontworpen door de Rotterdamse graffiti-artist Marcel Labrie. Cheers to that!”

Verkooppunten  van dit Limoncello-infused witbier E.V.I. en hoptail ‘Mademoiselle Publicité’

E.V.I. gaat in eerste instantie verkocht worden bij de 2 Spaghettaria zaken in Rotterdam, en bij succes bij alle 12 de vestigingen van Spaghetteria in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. In samenwerking met foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer heeft MissPublicity bovendien een cocktail ontwikkeld op basis van E.V.I. Deze ‘hoptail’ bestaat behalve uit het bier uit veel ijs en wat Loopyt Rose Limonade. Geheel in stijl met de huisstijl van het bureau is de cocktail roze en kreeg hij de elegante naam ‘Mademoiselle Publicité’. De cocktail werd als welkomstdrankje geschonken tijdens het event rondom het 18-jarig bestaan en komt op het menu bij diverse horeca zaken in Rotterdam.

Breed portfolio

Dat MissPublicity kiest voor een biertje om de 18de verjaardag te vieren is geen toeval. Het Rotterdamse bureau met vestigingen in Amsterdam en Antwerpen heeft een breed portfolio van merken in de hospitality, food, events, lifestyle en kunst. Clarissa Sarah Slingerland: “Juist in deze branches draait het om energie, verbinding en inspiratie en daarom is de match tussen ons bureau, onze opdrachtgevers en onze unieke aanpak ook zo vanzelfsprekend en succesvol. Wij werken echt zij aan zij met onze klanten en geven hun merk, product of verhaal het podium dat zij verdienen en waarmee hun bekendheid groeit”.

Over MissPublicity

Het 10 m/v sterke team van MissPublicity creëert op proactieve en onconventionele wijze zichtbaarheid voor klanten en werkt als intermediair tussen de opdrachtgever en het (inter)nationale persnetwerk van het bureau. Sinds 2016 richt het bureau zich met het label ArtPublicity specifiek op de kunst- en cultuursector, waarbij het zowel kunstenaars als galeries, musea, venues en merken bedient. In 2017 werd Clarissa Sarah Slingerland verkozen tot Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar.

Website: Miss Publicity

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.