Limited-edition Tortilla Chip Lager | Waarom geen bijpassend biertje bij je tortilla chips?

26-1-2021

  • Tortilla Chip Lager by Taco Works and Tio Rodrigo
  • Tortilla Chip Lager by Taco Works and Tio Rodrigo
  • Tortilla Chip Lager by Taco Works and Tio Rodrigo

Taco Works & Tio Rodrigo hebben samen een Tortilla Chip Lager ontwikkeld. Aangezien de meeste Amerikanen de Super Bowl op 7 februari niet live in het Raymond James Stadium kunnen zien en de meeste plaatselijke sportbars ook nog gesloten zullen zijn, zullen velen hun koelkasten vullen en de wedstrijd thuis kijken. Het Californische Tortilla Chip-bedrijf Taco Works en Tio Rodrigo Craft Beer Micheladas fleuren de Game Day-ervaring van dit jaar op met ’s werelds eerste Tortilla Chip Lager.

Laten we hopen dat ons Europees Kampioenschap voetbal doorgaat in de zomer! Graag met publiek in het stadion als dat mogelijk is maar als we alleen maar thuis kunnen kijken, gaan we er ook voor, toch? Wij zijn benieuwd of dit limited edition Tortilla Chip biertje inspiratie is voor onze lokale brouwerijen.

Tortilla Chip Lager

“Iedereen is de laatste tijd een beetje gek geworden, dus we wilden wat meer plezier brengen en iedereen een beetje opschudden”, zei hoofdbrouwer Steve Courier. “Waarom neem je je tortilla chips niet en drink je ze ook?” Brouwers schepten meer dan 400 pond tortillachips van Taco Works vers uit de oven om een licht, verfrissend biertje te maken met een vleugje limoenschil. Perfect voor elke voetbalfan op het veld of op de bank. De limited edition Tortilla Chip Lager is verkrijgbaar bij geselecteerde Californische retailers en online voor thuisbezorging in Californië – compleet met een gratis zak chips.

De Central Coast’s favoriete merken werken dit jaar opnieuw samen. Als best beoordeelde ingeblikte Michelada van het land, brengt Tio Rodrigo de smaak van Mexico door SLO Brew-bier, tomatensap, limoen en volledig natuurlijke kruiden te combineren voor een ambachtelijke cocktail.

Website: Taco Works and Tio Rodrigo

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.