LIGHTYEAR-experience bij Novotel

23-6-2022

  • Lightyear-experience at NovotelLightyear-experience at Novotel

Novotel kondigt met trots een wereldwijde campagne aan om de release van Disney·Pixar’s LIGHTYEAR te vieren. Deze campagne duurt de hele zomer. Disney·Pixar’s LIGHTYEAR is een familie animatiefilm dat het verhaal vertelt van de heldhaftige ruimtevaarder, Buzz Lightyear. Novotel zal in meer dan 50 deelnemende landen gasten, fans en volgers verblijden met speciale aanbiedingen, verrassingen en leuke activiteiten geïnspireerd op de film. Novotel’s samenwerking met Disney en Pixar heeft al met succes de lancering van drie eerdere films gevierd: ONWARD, SOUL en LUCA.

Kinderen krijgen een assortiment Disney·Pixar’s LIGHTYEAR-kleurplaten, spelletjes, stickers en op verzoek een sterrenprojector die hun kamer omtovert tot een onwereldse ruimte. Maar je kunt ook foto’s maken als Buzz met een exclusieve Snapchat Lens of poseren met een digitale Buzz in de lobby via een augmented reality-fotoshoot. En natuurlijk kan je ook via hun sociale media prijzen winnen.  

Leestijd: 2 minuten

Novotel zorgt voor een onvergetelijke ervaring

“Het Novotel-team vindt het geweldig om de LIGHTYEAR-ervaring naar onze hotels te brengen”, zegt Nadège Keryhuel, Global Vice President, Midscale Brands bij Accor. “Pixar heeft weer eens zijn magie laten zien en een verhaal gecreëerd waarin alle reizigers zich kunnen herkennen – of ze nu in de ruimte zijn of hier op aarde. De voorbereiding van een reis, de wens om een bestemming te verkennen en te ontdekken, omgaan met ongebruikelijke situaties en het onverwachte omarmen zijn allemaal heerlijke onderdelen van de reiservaring. Bij Novotel zijn we er om onze gasten te helpen om te genieten van de reis en het beste te maken van hun tijd samen.”

Als onderdeel van de samenwerking tussen Novotel en Disney·Pixar’s LIGHTYEAR zullen de deelnemende Novotel-vestigingen een reeks ‘buitenaardse’ activiteiten organiseren voor bezoekende gezinnen. Bij aankomst op hun Novotel-vakantiebestemming worden de kinderen verrast met een assortiment Disney·Pixar’s LIGHTYEAR-kleurplaten, spelletjes, stickers en op verzoek een sterrenprojector die hun kamer omtovert tot een onwereldse ruimte. Elk gezinslid krijgt een eigen instapkaart waarmee ze aan een gezinsmissie kunnen beginnen, zich kunnen verkleden als Buzz met een exclusieve Snapchat Lens of kunnen poseren met een digitale Buzz in de lobby via een augmented reality-fotoshoot.

De Disney·Pixar’s LIGHTYEAR-campagne loopt ook op sociale media, waar fans kans maken op een Novotel-gezinsverblijf in Londen, inclusief reis, met ruimte gerelateerde activiteiten, zoals een gesprek met een astronaut, een indoor skydivesessie en het bouwen van een raket.

Naast de officiële campagne zullen geselecteerde Novotelbestemmingen ook leden van ALL – Accor Live Limitless uitnodigen om hun Rewards Points in te wisselen voor een familieverblijf met ruimte gerelateerde activiteiten. Sommige Novotel-vestigingen bieden gasten ook de kans om een privé vertoning van Disney·Pixar’s LIGHTYEAR bij te wonen.

Focus op de gezinservaring

Novotel verwelkomt gezinnen en kinderen al lange tijd als belangrijke gasten en geeft ze bij aankomst kleine cadeaus. Gezinnen krijgen gratis logies en ontbijt voor maximaal twee kinderen onder de 16 jaar, of ze kunnen ervoor kiezen om een tweede familiekamer te boeken met 50% korting. Gezinnen die op zondag uitchecken, kunnen kiezen voor een late uitcheck om 17.00 uur (afhankelijk van beschikbaarheid) waardoor ze nog meer tijd hebben om te genieten van entertainment in de lobby en speelruimten die zijn ontworpen voor alle leeftijden.

Website: Novotel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.