Leuke marketing actie | Gratis limonade in avondspits Den Haag

22-6-2017

Het was gisteren de langste dag van het jaar en misschien ook wel één van de warmste. Ter ere van dit alles trakteerde SPARK The Hague automobilisten en fietsers die de Haagse avondspits trotseerden op homemade lemonade. Een leuke marketing actie.

Leuke marketing actie

Woensdagmiddag 21 juni hebben bartenders van SPARK, de cocktailbar van Hilton The Hague, automobilisten in de avondspits in Den Haag getrakteerd op huisgemaakte limonade. Met de tropische temperaturen buiten werden de koele drankjes blij ontvangen. “Omdat het gisteren zo warm was, besloten we spontaan om de automobilisten in de avondspits op wat verkoeling te trakteren. De bartenders van onze cocktailbar SPARK bereidden snel onze homemade lemonade en deelden het uit aan de bestuurders én voorbijkomende fietsers. Met veel blijde gezichten tot gevolg; een goede start van de zomer!”, aldus Sjoerd Sybesma, general manager van Hilton the Hague.

Over SPARK

Cocktailbar SPARK, in Hilton The Hague, bevindt zich in het stadscentrum van Den Haag. In het moderne interieur kan men genieten van een cocktailkaart met signature cocktails, gemixt door een ervaren, creatief en award-winning gepassioneerd team. Deze zomer heeft SPARK een nieuwe diner- en lunchkaart gekregen, die in het teken staat van food- en cocktailpairing. Op het terras aan de Mauritskade geniet men van een heerlijk uitgebreide lunch of Quick & Sunny Lunch, en kan men tevens ’s avonds op het terras dineren. Het weekend start vrijdag met Aperitivo’s en live muziek op vrijdag- en zaterdagavond, zoals singer-songwriters, dj’s en jazz.

Vorig jaar organiseerde SPARK ook een drijf-in-bioscoop, waarbij je vanaf het water en vanaf het terras, naar de film ‘Cocktail’ kon kijken.

Website: Hilton The Hague

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.