Drijf-in bioscoop

7-6-2016

Vrijdagavond 24 juni organiseert SPARK, de cocktailbar van Hilton The Hague, een drijf-in bioscoop. Tijdens de drijf-in bioscoop is het mogelijk vanaf het water en vanaf het terras, naar de film ‘Cocktail’ te kijken. De film start om 20.30 uur en is vanaf het terras gratis te zien op een groot scherm. Voor de echte drijf-in ervaring kan je voor € 12,= een plek reserveren op één van de Ooievaart-boten.

Drijf-in bioscoop

Heb je een eigen boot? Dan meer je deze avond zo aan, aan één van de steigers. Voorafgaand aan de film wordt de Big Green Egg ontstoken en worden gerechten als de Tom Cruise Burger en Jamaican Style Kreeft geserveerd. Na de film wordt het feest voortgezet met DJ en de cocktails van het SPARK barteam.

Over SPARK

Cocktailbar SPARK, in Hilton The Hague, bevindt zich in het stadscentrum van Den Haag. In het moderne interieur kan je genieten van één van de 65 signature cocktails. Het weekend start vrijdag met Aperitivo’s en live muziek op vrijdag- en zaterdagavond, zoals singer-songwriters, dj’s en jazz. In de zomer kan overdag worden genoten van de Quick & Sunny lunch op het terras aan het water.

Bioscopen blijven inspireren

We schreven al vaker over drijvende bioscopen en in 2012 zelfs over een drijvend film festival in Thailand. Maar ook over Bubbelbad bioscopen (samen in het bubbelbad naar een film kijken, ook al in Amsterdam geweest) en Secret Cinema. We vonden een video die een paar duidelijke voorbeelden laat zien.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.