La Cantina Del Mar | Daar waar Bonaire Blond de oceaan ontmoet

20-1-2017

Aan de Chefs Table bij La Cantina Del Mar op Bonaire wordt een heel speciaal gerecht geserveerd met Bonaire Blond bier in de hoofdrol. 

Het gerecht met Bonaire Blond van La Cantina Del Mar

Dit gerecht bestaat eigenlijk uit vier ingrediënten. Bonaire Blond bier, venkel, zee groentes en vis. Venkel van het land en zee venkel uit de zee, verschillende zee groentes en zeewier, red snapper en oestermayonaise, hierna volgen 3 structuren van Bonaire Blond; een gelei, schuim en mosterd. Wat zo bijzonder is aan dit gerecht; is de bouillon. Deze is gemaakt van de wort. Deze wordt weer hartig gemaakt door het toevoegen van venkel en zee groentes.

Je kunt dit gerecht proeven bij La Cantina Del Mar op Bonaire, dit is een Latijns Amerikaans geïnspireerde restaurant met lekker eten voor betaalbare prijzen. De keuken wordt gerund door chef Rick van den Broek en het restaurant wordt geleid door Kim van Dijk. Afgelopen september verkochten zij restaurant At Sea en begonnen tegelijkertijd The Brewery. Het pand van La Cantina Del Mar is verbouwd en er is ruimte gemaakt voor een tweede horeca concept genaamd The Brewery. Het is de eerste bierbrouwerij op Bonaire en tevens huis van het Bonaire Blond bier wat in 2014 op het eiland is geïntroduceerd. Rick en Kim zijn nog wel lid van JRE (Jeune Restaurateurs Europe).

Website: La Cantina Del Mar

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.