Kunuku Aqua Resort Curaçao | Oud-lasrobot serveert toeristen

24-11-2017

  • knoekie

Vanaf half december serveert een oud-lasrobot drankjes bij het Kunuku Aqua Resort op Curaçao!  Knoekie, de robot van de Robo Bar serveert onder andere frisdrank, wijn, bier, rum cola en softijs.  Resorteigenaar Wout Tieleman bouwde een lasrobot om tot elektronische barman, om zijn gasten te entertainen en in de watten te leggen. Het persoonlijke contact met de gasten gaat er niet onder lijden, Tussen half 11 ’s ochtends en 7 uur ’s avonds staat er een gastvrouw of gastheer bij de bar om de machine toe te lichten en gasten te helpen bij het plaatsen van hun bestelling. De bedienende robotarm wordt daarmee meer gezien als entertainment, net zoals de zwembaden en glijbanen.

Kunuku Aqua Resort Curaçao | Het idee

Het idee voor deze Robo Bar ontstond in de staalonderneming waar Tieleman in het verleden eigenaar van was. Een lasrobot monteerde hier verschillende onderdelen aan elkaar. Samen met twee las- en staalbedrijven bouwde Tieleman de lasrobot om voor gebruik in zijn resort. “Ik vind het geweldig om techniek uit mijn oude onderneming in te zetten om gasten te kunnen bedienen op ons vakantieresort. Ik zie het al voor me hoe al die kinderen na een duik in het zwembad even een ijsje komen halen bij Knoekie – zo heet de robot”, aldus Tieleman. Bekijk de video over Knoekie hier.

Het Kunuku Aqua Resort ligt centraal tussen de plaatsen Sint Willibrordus en Julianadorp en landelijk ten westen van Willemstad waar een gratis shuttleservice je naar toe brengt. Het resort beschikt over 114 kamers/appartementen en is gebouwd in Caribische stijl. Het resort beschikt over veel unieke (kinder)faciliteiten zoals een aquapark met vier waterglijbanen, restaurants, bars en een tropische tuin. Een verblijf bij dit resort is te boeken bij Corendon.

Website: Kunuku Aqua Resort Curaçao

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.