kukki Cocktail | Revolutie in vers fruit cocktails

24-8-2018

  • kukki cocktailkukki cocktail
  • kukki cocktailkukki cocktail
  • kukki cocktail toaster whitekukki cocktail toaster white
  • kukki cocktailkukki cocktail
  • kukki cocktailkukki cocktail
  • kukki cocktailkukki cocktail
  • kukki cocktailkukki cocktail
  • kukki cocktail toaster blackkukki cocktail toaster black

Hoe krijgen ze het ijs in het flesje? Dat is schijnbaar de eerste vraag die altijd wordt gesteld over de Kukki cocktail. Deze cocktails met vers fruit worden geleverd in een fles met ijsblokjes en zonder chemische ingrediënten. De oprichters Josef Klemm, Saif Hamed en Andy Romanowski hebben voor een kleine revolutie op de Europese markt voor dranken gezorgd door kunstmatig gemaakte gemengde cocktails in blikjes te vervangen door deze vers fruit cocktails in flesjes. Met een alcoholpercentage van 10,3% bevat het kukki-assortiment zeven veganistische, glutenvrije en vooral verfrissend lekkere cocktailklassiekers. Met namen als ‘Sex On The Beach’, ‘Boston’, ‘Ladykiller’, ‘Mule’, ‘Mint Passion’, ‘El Presidente’ and ‘Winter Spiced Apple’. Alle flesjes worden gebotteld in de kukki fabriek in Berlijn en voldoen aan de hoge Europese normen.

Kukki Cocktail | Hoe krijgen ze de ijsblokjes erin?

In de twee jaar sinds de lancering van de cocktails heeft kukki cocktail een indrukwekkende klantenlijst opgebouwd, waaronder de IBIS Hotels, CinemaxX, Aramark, de Concept Group en meerdere individuele hotels en locaties. Het drankje is ook te koop voor de Nederlandse markt. Kukki-cocktails kunnen tot 18 maanden worden ingevroren. Eenmaal ontdooid bieden ze een heerlijke verse cocktail met de ijsblokjes er nog in! Klinkt als perfecte drankjes voor degenen die dol zijn op de lange luie zomerdagen of een hectische nacht in een club met een groep vrienden. Voor bars en restaurants is er de innovatieve Kukki ‘toaster’, een apparaat dat de cocktails binnen enkele seconden ontdooit, terwijl de vloeistof koud blijft en de ijsblokjes bevroren.

Maar hoe krijgen ze nu die ijsblokjes erin? “Nou, ik had al een tijdje het idee van cocktails met ijs in de fles  in mijn hoofd”, zegt Josef Klemm een ​​van de oprichters van Kukki. “Na vele uren, dagen en weken van experimenteren, heb ik eindelijk een machine ontworpen die cilindrische, langwerpige ijsblokjes in de fles schiet.” Toen Josef zijn mede-oprichter Saif Hamed ontmoette, zetten zij de ontwikkeling van deze innovatieve en unieke ijsblokjesmachine voort. Andy Romanowski sloot zich daarna bij hen  aan om kukki op de markt te brengen.

De kukki cocktails zijn ook in Nederland verkrijgbaar voor festivals, feesten, bioscopen, nachtclubs en bijvoorbeeld bruiloften. Met wereldwijd bijna 3000 patenten is het kukki-team ondertussen bezig met nog meer innovatieve producten!

 

Website: kukki cocktail

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.