Kroket van 100% biologische spelt

20-10-2015

De eerste kroket en bitterbal ter wereld van 100% biologisch spelt. Bereid met verse kruiden en groenten en het beste biologisch rundvlees, gemaakt door Royal Spelt.

Royal Spelt maakt kroket van 100% biologische spelt

Royal Spelt wil de lekkerste en beste snacks van Nederland maken, met alleen 100% natuurlijke en biologische ingrediënten en 100% spelt, kortom verantwoord genieten. Royal Spelt heeft als slogan ‘Puur natuur in een jasje van spelt’. Zij hebben gekozen voor het Eko-graan spelt dat bestaat uit een mengeling van vitaminen, mineralen, koolhydraten en vetten. Spelt heeft ook een hoog eiwitaandeel en is het rijk aan aminozuren in vergelijking tot andere graansoorten. Daarnaast is de vulling van puur natuur en zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en wordt de salpicon op basis van speltbloem gemaakt.

Gezonder snacken

Natuurlijk blijft ook deze kroket of bitterbal uit de frituur komen. Maar voor die groep mensen die bewust de ingrediënten checken van de producten die ze eten, is deze kroket een gezonder alternatief.
De vraag naar biologische en speltproducten neemt toe en als ‘biologische snacks’, zijn deze bitterballen en kroketten een aanvulling voor cateraars, restaurants en snackbars. Royal Spelt leveren hun kroketten en bitterballen aan bedrijven waar men bewust bezig is met gezonder, maar lekker voedsel. Het streven is om de lekkerste en meest verantwoorde kroket van Nederland te maken en diverse smaken te ontwikkelen.

Inspiratie

De kroket en bitterbal blijven inspireren, van gezondere alternatieven tot een geintje. Zoals bijvoorbeeld de glutenvrije Valuas kroket en bitterbal en de vorig jaar als geintje, door de Febo, gelanceerde speculaaskroket.

Website: Royal Spelt

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.