Kookgoot en GastRO 2019 l Culinair en gastvrij stadsfestival Rotterdam centrum

22-5-2019

  • kookgoot en GastROkookgoot en GastRO
  • kookgoot en GastROkookgoot en GastRO
  • kookgoot en GastROkookgoot en GastRO
  • kookgoot en GastROkookgoot en GastRO
  • kookgoot en GastROkookgoot en GastRO

24, 25 en 26 mei staat de bekendste goot van Nederland weer volop in het culinaire zonnetje. De Koopgoot wordt drie dagen lang gevuld met pittoreske terrassen, pop-up keukens en gastronomische hoogstandjes van succesvolle Rotterdamse chefs. Het evenement Kookgoot is dit jaar onderdeel van GastRO, het nieuwe stadsfestival in het centrum van Rotterdam. De vrijdagavond is extra speciaal; de winkels zijn tot 23.00 uur geopend en The Voice winnares Maan schittert met haar grootste hits.

Kookgoot programma 2019 l Wereldse smaakexplosies in hartje Rotterdam

Dit jaar staat de bezoeker een afwisselend en uitgebreid programma te wachten aan de HEMA – en Bijenkorf zijde van de Koopgoot. Fijnproevers kunnen zich kosteloos vermaken in hartje Rotterdam met afwisselende programma’s en een plaats aan een van de ingedekte tafels. Wereldse keukens presenteren hier de specialiteiten en besteden aandacht aan de laatste trends uit de food – en horecabranche. Van Frans, Aziatisch en veganistisch tot Hans Worst en het oudste café van Rotterdam, Melief; jong en oud krijgt overal een uniek kijkje in de keuken.

Het hele programma kun je bekijken op de website.

GastRO l Culinair en gastvrij stadsfestival Rotterdam

De Kookgoot is dit jaar onderdeel van GastRO, het nieuwe stadsfestival in het centrum van Rotterdam. Naast het culinaire plezier, is er volop entertainment . Zo geeft de top van de nieuwe generatie jonge Nederlandse jazzmusici vanuit Closer to Jazz, een reeks mini-jazzconcerten door de hele binnenstad. Ook LijnB is aanwezig en geeft op het Binnenwegplein en de Lijnbaan verschillende dance pop-up optredens. The Voice winnares, Maan, sluit de vrijdagavond af met haar grootste hits.

Website: Koopgoot & GastRO

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.