Koning Pannenkoek | Dit restaurant serveert amuse poffertjes

16-1-2018

Bij pannenkoekenrestaurant ‘Koning Pannenkoek’ in Hoorn serveert  eigenaar Frank Eggerding aan al zijn gasten een amuse poffertje op een stokje. Een leuk en lekker, klein gastvrij gebaar dat wij zeker gaan publiceren in het brancheboekje over de pannenkoekenrestaurants dat eind januari wordt gepubliceerd. Koning Pannenkoek is gevestigd aan het Kerkplein (Hoorn) in het voormalig eethuis La Marquise en is geopend sinds 2015.

Amuse poffertjes

September 2017 schreef Marjolein van Spronsen een blog over ‘het koekje bij het glaasje fris voor de kinderen’. Dit naar aanleiding van een terrasbezoek waarbij kinderen ‘zeurden’ over wie het koekje bij hun ouders koffie mocht. Frank Eggerding van Koning Pannenkoek reageerde daar recent op via e-mail dat hij al ruim 24 jaar bij iedere consumptie een lekkernij serveert en dus ook bij het glaasje fris voor kinderen. Sinds 2015 heeft hij de zaak verbouwd naar een pannenkoekenrestaurant waar hij een amuse poffertje op een stokje serveert aan alle bezoekers, voor kinderen zelfs een aangepaste versie.

Op het menu bij Koning Pannenkoek

Frank serveert ook een ontbijt met Amerikaanse pancakes en/of muesli pannenkoeken. Verder staan er onder andere deze pannenkoeken op het menu: Koning Excellentie Pannenkoek en Pannenkoek Van-Over-C….. Daarnaast staat er op het dessert wentelteefjes van briochebrood. Klinkt lekker toch?

Website: Koning Pannenkoek

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.