Knuffelhotel van Limburg opent in Sittard

11-10-2017

In Sittard opent tijdens de herfstvakantie het eerste Knuffelhotel van Limburg. Kinderen tot 12 jaar die op herfstvakantie gaan kunnen daar hun knuffels achterlaten die niet mee op reis mogen. Het tijdelijke hotel is een initiatief van kinderopvangcentrum De Rode Loper, dat onlangs  haar deuren opende in de stad.

Knuffelhotel

Het is nooit makkelijk voor kinderen: de keuze maken welke knuffels er meegaan op vakantie en welke thuis moeten blijven. Zonder gezelschap, zielsalleen. Het tijdelijke Knuffelhotel in Sittard maakt deze keuze iets gemakkelijker. Voor € 0,10 per knuffel per dag hebben zij de mogelijkheid om te overnachten, all-inclusive en met animatieprogramma. De eigenaren van de knuffels worden via Facebook op de hoogte gehouden van hun pluizige vriendjes en vriendinnetjes.

Kinderopvangcentrum De Rode Loper is gevestigd in het voormalige klooster Leyenbroek aan de Leyenbroekerweg 113D. Inchecken in het hotel kan tijdens de gehele herfstvakantie, van maandag 16 tot vrijdag 20 oktober, dagelijks (uitgezonderd zaterdag en zondag) vanaf 10:00 uur.

De Rode Loper

Ondanks dat het niet om een echt hotel gaat en het maar weinig met horeca te maken heeft, vonden we de actie leuk bedacht door De Rode Loper. Ouders maken op deze manier kennis met het kinderopvangcentrum en de kinderen zijn blij dat hun knuffel niet alleen hoeft thuis te blijven!

Website: KnuffelHotel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.