KLM | Emoji’s wijzen je de weg

1-3-2017

  • klm-messenger-emoji-business
  • klm-messenger-emoji-leisure
  • klm-messenger-emoji-conversation

Misschien heb je het ooit meegemaakt: je bent in een vreemd land, moet geld pinnen maar je hebt géén idee waar het dichtstbijzijnde pinautomaat is. KLM heeft hier een oplossing voor gevonden: een nieuwe service op Messenger met een emoji-functie die passagiers wegwijs maakt in onbekende steden en landen. Stuur ze een berichtje met daarin de emoji van een pinautomaat en KLM regelt de rest.

Emoji’s als wegwijzer

Op zoek naar een treinstation? Stuur de bijbehorende emoji naar KLM, deel uw locatie en KLM stuurt u direct naar het dichtstbijzijnde adres. Zin in Italiaans eten? Stuur de pizzapunt emoji en uw locatie en voor u het weet, schuift u aan tafel bij de plaatselijke pizzeria. Bekijk ook hoe het werkt in deze video.

Tjalling Smit, Senior Vice President E-Commerce Air France KLM: “Wij geloven dat we moeten zijn waar onze klanten zijn en daarom zijn KLM en Messenger de perfecte combinatie. Sinds maart vorig jaar bieden we onze klanten de optie om alle relevante vluchtdocumenten en -informatie in één enkel Messenger-overzicht te ontvangen. KLM vervoert mensen over de hele wereld en wij weten als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om snel de weg te vinden op onbekende plekken. Deze nieuwe emoji-service is daarom een logische volgende stap.”

Liefdesverdriet

Zelfs als je liefdesverdriet hebt, staat KLM voor je klaar. Bij het sturen van een gebroken hartje krijg je adressen van ijsboeren, zodat je je snel beter voelt! De service is vanaf vandaag te gebruiken en beschikbaar voor iedereen, altijd en overal. Meer informatie vind je op www.klm.com/messenger.

Website: KLM

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.