Kleurrijke Pantone cocktails

27-1-2016

Tealeaves en Pantone ontwikkelen samen een nieuw concept #PalatteForYourPalate. Tien soorten thee cocktails in Pantone kleuren!

Kleurrijke Pantone cocktails

Tealeaves ontwikkeld in samenwerking met Pantone een nieuw product onder de noemer #PaletteForYourPalate. Het resultaat; tien verschillende smaken thee cocktails, met namen als ‘The Bold and the Blue’, ‘The Pink Monsoon’ en ‘Dreams of Sunset´. De thee cocktails zijn niet alleen smaakvol en aromatisch maar ook een feest voor het oog.

Tealeaves x Pantone benaderde meer dan 30 verschillende mixologen en wereldklasse chefs uit Noord-Amerika om met cocktails te komen die aansluiten op het thema. Naast de bijzondere kleuren zijn ook aroma en smaak belangrijk. Tealeaves is al meer dan 20 jaar een gewaardeerd theemerk in luxueuze hotels en restaurants. Tealeaves gelooft in ‘de eerste smaak is die met je ogen’.

Ter inspiratie voor de ontwikkeling van het product namen Tealeaves x Pantone contact op met Nike en nagellak fabrikant OPI. Beide producenten weten als geen ander wat kleur kan doen met een product.

Het project Tealeaves x Pantone: #PaletteForYourPalate heeft een online tentoonstelling waar de cocktails te zien zijn.

Pantone hotel & café

In vorige artikelen schreven wij al over experimenten van Pantone. Onder andere het Pantone Café in Monaco en Pantone Hotel in Brussel.

Website: Tealeaves x Pantone

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.