Pantone Café: kleur op het menu

24-8-2015

Geïnspireerd op de Pantone kleuren heeft de Monaco Restaurant Group op 14 juli in Monaco voor het Grimaldi Forum, het Pantone Café geopend. De buitenkant, het interieur, de dienbladen, de stoelen, de servetten, de tafels en het eten; alles heeft een kleur + code van de Pantone kleuren. Kleur staat hier op het menu!

Pantone

Het Pantone café is geïnspireerd op het Pantone color system (van de kleurenwaaier). Lawrence Herbert is in 1963 gestart met de ‘colour systems company’ Pantone en ondertussen is dit uitgegroeid tot een cult. In 2010 schreven we al over het Pantone Hotel in Brussel. En nu dus het Pantone Café, gerealiseerd door de Monaco Restaurant Group (zij zijn ook verantwoordelijke voor achter Song Qi, the Beefbar en Le Bouchon in Monaco).

Over het Pantone Café

Het café serveert sandwiches, salades, ijs etc. en alles wordt gecombineerd met een kleur van Pantone. Zo kun je er een chocolade éclair bestellen (Decante Chocolate 19-1625) of een prosciutto sandwich (Parma Brown 18-1531), de verpakking is aangepast aan deze kleuren. Zo wordt er een aperol orange geserveerd met de kleuren 17-1464. Het Pantone Café is nog open tot 9 september, dus als je nog naar Monaco gaat……

Website: Pantone café

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.