KISS MY APERITIFS | Belgische ‘ready-to-drink’ met rabarber & rozenlimonade

25-2-2021

  • De drie originele Kiss My Aperitifs Vermouth's
  • Serveersuggestie Kiss My Rhubarb x rose lemonade
  • Niels en Wouter Vandekerkhove, credits P. Vanoutrive
  • Kiss My Aperitifs Rhubarb
  • Mémé en pépé, Jenny Dekimpe en Roger VandeKerkhove

Naast een serie van drie heerlijke en atypische aperitieven brengt het Belgische Kiss My Aperitifs nu ook een ‘Ready To Drink’ (RTD) op de markt. Een licht sprankelende mix van hun Kiss My Rhubarb met een heerlijk frisse en florale rozenlimonade. Hiermee zijn ze het eerste Belgische merk dat op basis van hun aperitieven ook een perfecte ready-to-serve oplossing biedt. Klaar om altijd en overal meteen van te genieten – gekoeld of over ijs, maar altijd in goed gezelschap.

KISS MY APERITIFS | 100% natuurlijk, 0% nonsens

De blikjes zijn te koop op de KISS MY webshop, en binnenkort bij een kleine selectie horecazaken en conceptstores. De typische huisstijl werd doorgetrokken naar de 250ml slim can en oogt niet alleen mooi, maar laat je ook meteen wegdromen naar weelderig geurende velden, zonovergoten stranden, zwoele stadsterrassen of wandelingen door de groene bossen. Met een alcoholvolume van slechts 4,8% kan je zonder compromissen genieten van een heerlijk aperitief. Daarnaast is deze ‘Perfect Mix’ ook glutenvrij, vegan en handgemaakt met passie en lokale oogst.

Van de handgeschreven recepten van mémé en pépé tot Kiss My Nuts, Kiss My Blackberries en Kiss My Rhubarb

Het verhaal van Niels en Wouter is een mooie illustratie van gedreven familiaal ondernemerschap. Enkele jaren geleden besloten kleinzonen Niels en Wouter de familietuin in te trekken en zo de handgeschreven recepten van hun grootouders nieuw leven in te blazen en een reeks moderne aperitieven op de markt te brengen. Dit op dezelfde rebelse manier als hun mémé en pépé, Jenny Dekimpe en Roger Vandekerkhove, het voor hen al deden. Sceptici konden hen niet tegenhouden om tegen de stroom in te gaan. Zo werd ook al snel voor de naam, Kiss My… gekozen. Ondertussen brouwen ze drie smaken: Kiss My Nuts, Kiss My Blackberries en Kiss My Rhubarb.

Trots op de resultaten deelden de broers hun werk dat zeer snel opgepikt werd door high-end cocktailbars en sterrenrestaurants: o.a. L’Épicerie du Cirque, August, Hertog Jan, De Superette, Chambre Séparée, Souvenir, Jigger’s, The Pharmacy, Bar Ran en Brasserie Appelmans. Ook Piet Moodshop verkoopt het Kiss My assortiment in hun winkels in Antwerpen en Gent. Vanaf dat moment ging het hard voor de broers en sindsdien is het nog niet gestopt. Met achtergronden in de culinaire wereld en interieurvormgeving hadden de broers de perfecte basis om van Kiss My een succes te maken, zowel in smaak als in uitstraling. Naarmate de vraag groeide, groeide ook hun ambitie. De recepten van hun grootouders delen met de wereld werd dan ook hun missie.

Website: Kiss My Drinks

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.