KidsZoo | Escaperoom voor kinderen

9-11-2017

Bij indoorspeeltuin KidsZoo in Noordwijkerhout is een Escaperoom te vinden die speciaal gemaakt is voor kinderen. De Escaperoom is ontzettend populair en is ideaal om als activiteit te doen op een een kinderfeestje. Er kunnen acht kinderen tegelijkertijd proberen te ontsnappen uit de kamer, waarbij er een volwassen persoon meegaat als begeleider (en tipgever voor de momenten dat het écht te moeilijk wordt).

Escaperoom voor kinderen

De Escaperoom bij KidsZoo is maart dit jaar open gegaan en is een ware attractie als kinderfeestje. De kinderen gaan achter slot en grendel in een kamer vol kisten gevuld met puzzels en breinbrekers. Wanneer de deur in het slot valt begint de race tegen de klok. Binnen een uur moet de code gekraakt worden, er moet dus goed samengewerkt worden. De Escaperoom is zowel geschikt voor de echte kleintjes (6-9 jaar) en de kinderen die al iets ouder zijn (9-12), mocht het te moeilijk worden dan kan er altijd om hulp gevraagd worden aan de begeleider die mee is. Uiteraard wordt de dag afgesloten met een Escaperoom Diploma en kan er nog gespeeld worden in de indoorspeeltuin.

Indoorspeeltuin

De Escaperoom voor kinderen is te vinden bij KidsZoo in Noordwijkerhout. Het EscapeRoomParty arrangement kost €16,50, zonder het verjaardags-arrangement is dit €12,50. Hier zit ook toegang tot de indoorspeeltuin bij.

Website: KidsZoo

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.