KFC’s 11 Herbs & Spices Firelog | De geur van ‘fried chicken’ uit de open haard

27-10-2020

  • KFC's 11 Herbs & Spices Firelog

Vergeet het beeld van het roosteren van kastanjes boven het vuur in de open haard, want KFC’s 11 Herbs & Spices Firelog met de geur van ‘fried chicken’ is weer te koop voor alweer de derde kerstperiode. In samenwerking met Enviro-Log®, is de beroemde naar ‘fried chicken’ geurende firelog opnieuw gemaakt en beschikbaar zolang de voorraad strekt, exclusief in de VS bij geselecteerde Walmart-winkels en op Walmart.com.

Recent schreven we ook over een handreinigingsmiddel met kerstgeuren dat sinds kort is gelanceerd op de Amerikaanse markt. Wij vragen ons af wanneer een Europees restaurant of fastfoodketen volgt! Het ziet er naar uit dat het erg populair is op de Amerikaanse en Canadese markt. De grote vraag is of fans van KFC graag willen dat hun huis naar ‘fried chicken’ ruikt.

KFC’s 11 herbs & Spices Firelogs | Krijg je van deze geur trek?

De KFC 11 Herbs & Spices Firelog, van Enviro-Log® is ontworpen om je huis naar ‘fried chicken’ te laten ruiken en je trek krijgt in de extra knapperige drumsticks van een KFC Fill Up. Volgens de marketing experts bij KFC is er niets comfortabeler dan te weten dat je zelfs in de huidige onvoorspelbare periode, binnenkort weer gezellig naast een naar ‘fried chicken’ ruikende open haard kunt zitten! Helemaal als je daarbij ook nog eens kunt genieten van KFC’s wereldberoemde gebakken kip.

“De afgelopen twee jaar hebben we de harten en huizen van onze ‘fried chicken’-fans opgewarmd tijdens de feestdagen met onze 11 Herbs & Spices Firelog”, zegt Andrea Zahumensky, CMO van KFC U.S. “Hoewel dit jaar er misschien anders uitziet, hopen we door onze exclusieve samenwerking met Enviro-Log en Walmart uit te breiden, mensen opnieuw een met ‘fried chicken’ geparfumeerde firelog kunnen pakken, een bucket kip kunnen bestellen bij KFC en zo genieten van de smaken, geuren en warmte tijdens onze favoriete vakantieperiode”.

KFC’s 11 Herbs & Spices Firelog is voor het eerst beschikbaar in geselecteerde Walmart-winkels en helpt je bij het afvinken van bijzondere kerstcadeaus voor KFC fans. Maar wacht niet te lang, want de limited-edition 11 Herbs & Spices Firelog is een vakantietraditie geworden en was de afgelopen twee jaar landelijk snel uitverkocht. “De vraag van de klant en het enthousiasme voor de KFC 11 Herbs & Spices Firelog is elk jaar groter geworden”, aldus Ross McRoy, directeur en oprichter van Enviro-Log. “Bij Enviro-Log zijn wij er trots op opnieuw samen te werken met KFC en Walmart om een product te creëren en te distribueren waar fans naar hunkeren tijdens de feestdagen. Probeer het alleen niet op te eten!”

Voor het eerst gaat KFC’s 11 Herbs & Spices Firelog internationaal. Later deze herfst zal dit beroemde naar ‘fried chicken’ ruikende product ook in Canada worden verkocht. Blijf op de hoogte van meer informatie via KFC Canada op Instagram of de KFC Newsroom. KFC’s 11 herbs & spices firelog is ontworpen en geproduceerd door Enviro-log, een milieuvriendelijk bedrijf op het gebied van consumentenproducten en recycling, met het hoofdkantoor gevestigd in Fitzgerald, Georgia.

 

Website: KFC

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.