On Air Beauty Co. lanceert unieke naar Kerst-geurende hand sanitizers

27-10-2020

  • The Christmas scented hand sanitizers by On Air Beauty Co

On Air Beauty Co. Lanceerde op de ‘Global Hand Washing Day’ (15 oktober) een set van naar Kerst-geurende hand sanitizers. Je handen wassen is één van de belangrijkste dingen die mensen kunnen doen om hun gezondheid te beschermen, maar wij hadden nog nooit gehoord van de ‘Global Hand Washing Day’ gehoord! Jij wel? Maar als COVID-19 ons iets heeft geleerd, is het juist het belang daarvan! Aan de andere kant, en vergeleken met ‘World Happiness Day’ or ‘National Unicorn Day’ lijkt een wereldwijde handwasdag een beetje saai. Dat lijkt dit jaar allemaal te veranderen met de ‘Pumpkin Spice’ en ‘Hallmark Christmas Movie’ Revolutions, zij proberen de ‘Global Hand Washing Day’ op de kaart te zetten.

Hoewel wij in Nederland amper op de hoogte waren van de ‘Global Hand Washing Day’, beseffen we natuurlijk wel het belang hiervan, maar of producten zoals naar kerst geurende hand sanitizers ervoor gaan zorgen dat meer mensen hun handen schoonmaken? Als dat wel het geval is, dan zouden wij het ook kopen!

Leestijd: 2 minuten

Volgens On Air Beauty Co. zijn hun naar kerst-geurende hand sanitizers één van de goede dingen uit  2020

Beauty influencers noemen de nieuwe lijn hand sanitizers nu al ‘het enige goede dat uit 2020 komt’. De ontsmettingssprays van On Air Beauty Co. zijn onder andere ‘Fall Sweaters & Lattes’ (Pumpkin Spice & Everything Nice) en ‘Christmas Movie Marathon’ (denk aan het eten van kersttraktaties in je pyjama bij de openhaard). Het bedrijf claimt dat hun sanitizers 77% alcohol bevat om ziektekiemen te doden en 23% huidvriendelijke ingrediënten om je handen te verzachten. Daarnaast zou het de 100% best ruikende handenontsmetter op de markt zijn.

De geuren zijn bedoeld om mensen het gevoel te geven dat ze aan de realiteit kunnen ontsnappen, en dat lijkt in Amerika te werken. Recensenten zijn enthousiast: “Wine O’Clock Somewhere: Deze ‘Hand Wash Spray’ neemt ons mee terug naar de zorgeloze dagen dat we konden vluchten naar een vriendinnenweekend om wijn te proeven. Proost daarop!”

Er zijn ook aromatherapie versies die speciaal zijn ontworpen voor maskers, die ziektekiemen doden, verfrissen en ‘maskne’ (acne veroorzaakt door het dragen van een mondmasker) voorkomen. En het kroonjuweel? Een cadeauverpakking voor de feestdagen met de meest populaire ontsmettingsmiddelen, want volgens hun zegt niets meer over 2020 als een prachtig verpakte doos met trendy ontsmettingsmiddelen onder de boom. En daar moeten wij het wel mee eens zijn! Op een dag zullen wij hier allemaal op terugkijken en lachen. Tot die tijd moeten we goed voor ons zelf zorgen en veilig blijven door onze handen regelmatig schoon te maken eventueel met een ‘pumpkin spice’ geur!

Website: On Air Beauty Co.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.