Kerst bij Rolf’s in New York | De overtreffende trap van kerstdecoratie

19-12-2017

We zijn altijd bereid om gratis publiciteit te geven voor geweldige kerstdecoratie ideeën! Onlangs hebben we Rolf’s German restaurant in New York City gespot. Ze staan ​​al jaren bekend om hun kerstdecoratie en er zijn veel foto’s en video’s op het internet die dit bewijzen! Hun kerstdecoratie is absoluut over de top en volgens velen op het internet, prachtig! Als je denkt dat jouw restaurant even mooi is gedecoreerd of nog mooier? Laat het ons dan zien!

Kerstdecoratie

Rolf’s German restaurant is al meer dan 40 jaar gevestigd op Manhattan in het Gramercy Park op 22nd Street & 3rd Avenue. Het is een ouderwets Duits restaurant met gerechten uit de Elzas en Duitsland. Bekijk hun foto galerie van de kerstdecoratie maar eens, je moet dit als gast ervaren alsof je in een Winter Wonderland zit! Volgens hun website kun je vanaf september onder deze kerstdecoratie eten en dit kan nog tot mei 2018. Hun keuken is een mengeling van de Franse en Duitse keuken. Frans uit de Elzas met gerechten als Choucroute Alsasienne ofwel Duitse zuurkool, schnitzels, Duitse aardappelsalade, Sauerbraten, Bratwurst, Knackwurst en Weisswurst.

Website: Rolf's German Restaurant

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.