KabaQ | Augmented Reality Food

19-5-2017

KabaQ geeft hun app gebruikers de kans om gerechten op een menukaart van in 3D te bekijken. Zowel geschikt om het menu in te zien of wanneer je online je eten wilt bestellen.

What is KabaQ?

KabaQ stimuleert het ontdekken van nieuwe eetervaringen. In vergelijking met traditionele menu’s krijgen KabaQ gebruikers een 360 view van elk gerecht, portiegrootte, ingrediënten (gevisualiseerd en uitgelegd) en bijgerechten. Zo kun je de gerechten zien en ‘ervaren’.

Lifelike 3D Models

KabaQ gebruikt geavanceerde scan technologieën die zorgen voor 3D modellen van hoge kwaliteit. De 3D modellen kunnen in de KabaQ augmented reality app ook gebruikt worden als visuals voor je website, marketing en promotieactiviteiten.

Wat kan KabaQ betekenen voor jouw bedrijf?

  1. Je geeft je gasten de kans om alle menu items te laten zien op hun ‘smart devices’, dit zorgt voor meer betrokkenheid van de gast.
  2. Je informeert je gasten over de portiegroottes en ingrediënten. Dit zorgt voor gasttevredenheid.
  3. Het geeft een upselling mogelijkheid waarbij KabaQ de gebruikers de kans geeft om hun hoofdgerechten te laten zien in combinatie met dranken, bijgerechten en nagerechten.

Probeer het zelf

Hier onder kan je het 3D model zelf uitproberen!

 

Website: KabaQ

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.