Kaasbar Amsterdam x Gebrouwen door Vrouwen | Borrelbox voor thuis

20-3-2020

  • Kaas&bier pakket door Kaasbar Amsterdam X Gebrouwen door Vrouwen
  • Gebrouwen door Vrouwen x Kaasbar Amsterdam

Vorige maand schreven wij een artikel over de Kaasbar Amsterdam. Na de opening half februari was het meteen een groot succes, helaas moesten zij ook de deuren sluiten vanwege het Coronavirus. De kaastrein is dus tijdelijk tot stilstand gekomen maar Kaasbar Amsterdam blijft ondanks dat wel lekker bezig. Zij zijn een samenwerking aangegaan met de meiden van Gebrouwen door Vrouwen en bieden een borrelbox aan voor 2 personen.

Vanaf volgende week is de gehele kaart van Kaasbar Amsterdam ook te bestellen op Uber EATS.


Kaasbar Amsterdam x Gebrouwen Door Vrouwen

Kaasbar Amsterdam heeft de handen in één geslagen met de meiden van Gebrouwen Door Vrouwen en een pakket samengesteld voor 2 personen die je simpelweg kan bestellen door een DM te sturen via de Instagram van Kaasbar Amsterdam of Gebrouwen Door Vrouwen. Ook kun je een whatsappje sturen naar +31682791781 (vrijdag en zaterdag vóór 16:00 uur besteld, is diezelfde dag nog tussen 17:00 en 20:00 uur in huis). In het pakket zitten 4 verschillende kazen van de Kaasbar, inclusief pairings en toast, een halve Brandt&Levie truffelworst en 4 biertjes van Gebrouwen door Vrouwen en dit kost inclusief bezorgkosten maar €25,-.

Website: Kaasbar Amsterdam en Gebrouwen door Vrouwen

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.