JUIZ~S by Niven | Sterrenchef Niven Kunz lanceert drie “troeploze” groentesappen

18-5-2017

Sterrenchef Niven Kunz heeft in samenwerking met JUIZ~S een aantal gezonde sappen ontwikkelt. Het resultaat is gepresenteerd onder de naam JUIZ~S by Niven. Een selectie van drie koudgeperste groentesappen, geheel volgens Niven’s 80/20 filosofie met 80% groenten en slechts 20% fruit en/of kruiden. Niven was zo trots op het resultaat dat de sappen ook verkocht gaan worden in een speciaal saparrangement in zijn restaurant.

Over JUIZ~S by Niven 

“De meeste zogenaamd gezonde sappen die je in de winkel kunt kopen hebben vruchtensap als basis,” legt Sylvia van Alphen, eigenaresse van JUIZ~S uit. “Als je een paar blaadjes spinazie toevoegt aan appelsap, kleurt het sap immers al groen en lijkt het direct een stuk gezonder. Omdat onze sappen uit 80% groentesap bestaan, bevatten ze veel minder suiker.” Bovendien zijn ze koudgeperst (cold-pressed) waardoor alle vitamines, enzymen en mineralen in het sap behouden blijven. ‘Dit maakt ze ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld schoolgaande kinderen.’

Niven creëerde drie verschillende sappen: 
– JUIZ~S by Niven Red met rode puntpaprika, tomaat, watermeloen en basilicum.
– JUIZ~S by Niven Yellow met gele biet en gele wortel, mango, sinaasappel en dragon.
– JUIZ~S By Niven Green met snijboon, bleekselderij, appel en limoen.

Over Niven Kunz

Niven Kunz heeft sinds zijn 24ste een Michelinster. Niven kookt met 80% groenten en 20% vlees of vis. Voor hem is deze 80/20 filosofie helder én logisch; in zijn keuken gaan groenten altijd voor. Niet alleen omdat hij dit beter vindt, maar vooral omdat hij koken met groenten het aller-leukste vindt. Dit plezier vertaalt zich naar het bord, want in 2013 is zijn restaurant NIVEN in Rijswijk door Gault Millau uitgeroepen tot Beste Groenterestaurant van Nederland. In 2014, 2015 en 2016 verkozen 500 collega’s NIVEN opnieuw tot Beste Groenterestaurant van Nederland.

Over JUIZ~S  

De cold-pressed sappen van JUIZ~S helpen je om net een beetje gezonder, groener en sprankelender te worden. Alle sappen bevatten 70% groente en maximaal 30% fruit, de drie gelanceerde JUIZ~S by Niven sappen bevatten 80% groente. De ingrediënten zijn koudgeperst waardoor alle vitamines, mineralen en enzymen zijn behouden. Verder niets, dus geen toegevoegd suiker, kleur-geur en smaakstoffen. 100% troeploos met 100% smaak!

Website: Restaurant Niven

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.