Jacketz | De baked potato shop

24-4-2017

Lekker en goed eten voor minder dan een tientje. Dat is precies de reden dat Paul Zonnenberg & Pascal ter Beek de eerste baked potato shop van Nederland openden. Jacketz serveert gezonde gepofte aardappels met de diverse culinaire vullingen.

Jacketz – aardappel in de schil

De naam Jacketz is afkomstig van het Engelse gerecht ‘jacket potato’ oftewel aardappel in de schil. Bij Jacketz worden de gepofte aardappels opengesneden en gevuld met diverse lekkernijen als, spicy green curry, makreelsalade met verse kruiden en bijvoorbeeld pulled pork in whiskey maple saus.

De Jacketz worden binnen enkele minuten vers bereid. In de Baked Potato Shop, worden de gerechten geserveerd met wisselende wijnen en bieren, biologische limonades, sappen, theeën en koffies. De Jacketz zijn ook mee te nemen in een Baked-Potato-Box. Daarnaast worden de culinaire gepofte aardappelen ook thuisbezorgd.

Nieuwe vestiging

Dat de jongens niet stil zitten blijkt uit het feit dat binnenkort de tweede zaak in Amsterdam wordt geopend. Daarnaast wordt er ook gekeken naar het openen van nieuwe zaken in Den Haag, Rotterdam en Utrecht. In deze steden moet je dus nog even wachten voordat de culinaire aardappel gegeten kan worden. Tot die tijd moet je naar de hoofdstad.

Website: Jacketz

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.