Jack Daniel’s Tennessee Apple | Een Jack Apple & Tonic!

9-2-2021

  • Jack Daniel's Tennessee Apple | een Jack Apple & Tonic
  • Jack Daniel's Tennessee Apple | een Jack Apple & Tonic
  • Jack Daniel's Tennessee Apple | een Jack Apple & Tonic
  • Jack Daniel's Tennessee Apple | een Jack Apple & Tonic

Jack Daniel’s Nederland kondigt de introductie aan van de Jack Daniel’s Tennessee Apple op de Nederlandse markt. Deze nieuwe flavored whiskey combineert de iconische Jack Daniel’s Tennessee Whiskey met de heerlijke frisse smaak van groene appels. Het nieuwste lid van de Jack Daniel’s-familie is gemaakt van de beste ingrediënten die zorgen voor een onderscheidende maar echte Jack-smaak. De 70cl-flessen liggen vanaf 15 februari in de schappen van Gall & Gall. Andere slijterijen zullen snel volgen.

Lees op ons Instagram account of en hoe lekker wij deze Jack Apple & Tonic vinden! 

Leestijd: 3 minuten

Jack Daniel’s Tennessee Apple

Na een succesvolle lancering begin 2020 in geselecteerde markten in Europa, zal het nieuwe lid van de Jack Daniel’s-familie nu ook in Nederland worden uitgerold. Jack Daniel’s Tennessee Apple zal liefhebbers van Jack Daniel’s een nieuwe manier bieden om van Jack Daniel’s Tennessee Whiskey te genieten, en tegelijkertijd nieuwe consumenten toegankelijk kennis laten maken met Jack Daniel’s en de Jack Flavors. Op globaal niveau blijven gearomatiseerde sterke dranken de belangrijkste motor van de categorie sterke dranken. In Nederland waren de Jack Flavors Tennessee Honey (gelanceerd in 2014) en Tennessee Fire (gelanceerd in 2017) de best presenterende smaken (+32%) in de totale whiskey categorie van de afgelopen twaalf maanden. Met de toevoeging van Jack Daniel’s Tennessee Apple hoopt Jack Daniel’s Nederland dit marktaandeel nog verder uit te breiden.

Frisse aroma’s van groene appel

Met 35% ABV bevat Jack Daniel’s Tennessee Apple een perfecte mix van drie soorten appels (McIntosh, Red Delicious en Granny Smith), versterkt door de zoete, krachtige tonen van Jack. Jack Daniel’s Tennessee Apple heeft de bekend zachte smaak van Jack Daniel’s Tennessee Whiskey gecombineerd met het frisse aroma van groene appel.

Martin Huijbregts, hoofd van Jack Daniel’s Nederland: “Het is een erg opwindende tijd voor ons binnen Jack Daniel’s Nederland nu we Jack Daniel’s Tennessee Apple uitbrengen. Met deze smaak kunnen we een nieuw publiek kennis laten maken met Tennessee-whiskey. Met de verfrissende Jack Apple & Tonic hebben we een geweldig alternatief voor een gearomatiseerde gin en tonic.”

Bekijk hier hun reclame voor de Jack Apple. (de tekst gaat onder de video verder)

Jack Apple & Tonic speelt in op highball-cocktail-trend

Jack Daniel’s Tennessee Apple is perfect te serveren als Jack Apple & Tonic, zowel thuis als in een bar. Met deze mix speelt Jack Daniel’s in op de groeiende trend van de highball-cocktails. Deze ‘klasse’ van gemakkelijk te maken, premium cocktails bestaat uit slechts twee ingrediënten: een sterke drank gecombineerd met een alcoholvrije mixer. Voor de Jack Apple & Tonic vormt Jack Apple de basis. De rest wordt aangevuld met een premium tonic. De optimale verhouding is hier één deel Jack Daniel’s Tennessee Apple en vier delen tonic. Deze cocktail wordt geserveerd in een longdrink met veel ijs en een limoenschijfje of appelpartje als garnering.

JACK APPLE & TONIC: Vul een longdrink-glas met ijsblokjes, Voeg 35 ml Jack Daniel’s Tennessee Apple eraan toe en vul het glas aan met premium tonic, garneer met een schijfje limoen of appelpartje.

Website: Jack Daniel's

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.