Inspiratiesessie IJssalon Mezzo – Haring-ijs

7-6-2012

Na jarenlang trendspotten zijn we de uitdaging aangegaan om horecatrends te vertalen naar een praktische actie. In april gaven we bij IJssalon Mezzo in Amsterdam-Oost een trendpresentatie die als startpunt diende voor een geweldige actie. Tijdens de presentatie waren, naast eigenaar Rob Knipping, ook personeel en vaste klanten aanwezig. Na de aansluitende brainstorm is het idee uitgekozen om samen met de marktkoopmannen van de Dappermarkt speciale ijssmaken te creëren. De samenwerking en aparte smaken als haring-ijs, asperge-ijs en rabarber-ijs werden erg goed ontvangen door de media. Bij het lokale televisiestation AT5, Hart van Nederland en Wekker Wakker (Omroep Max) was de actie te zien en te horen. Ook zijn de ijssmaken uitgebreid besproken op Twitter en Facebook. Bekijk bovenstaande video of klik op een van de links voor meer informatie.

 

Ook een trendpresentatie, brainstorm en/of ondersteuning bij communicatie? Neem contact op met Armand Sol via de e-mail of bel 071-541 88 67

Bron: Van Spronsen & Partners horeca-advies

Website: IJssalon Mezzo

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.