INSPICED by André Gerrits | Experience their culinary trip around the world & spice up your event!

18-7-2019

Met de lancering van een bijzondere film introduceert André Gerrits i.s.m. NoName Group, INSPICED by André Gerrits; gastronomische foodservice op locatie geïnspireerd op zijn Michelin sterren filosofie, voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Met dit nieuwe culinaire concept verzorgt André Gerrits, van restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen a/d Vecht, samen met zijn team internationale haute-cuisine gerechten en topgastheerschap op elk denkbare locatie. Van intiem huiskamerdiner tot zakelijk event.

Om zijn onderscheidenheid, zowel qua persoonlijkheid als filosofie, voor het culinaire concept INSPICED by André Gerrits kracht bij te zetten, is Gerrits niet over één nacht ijs gegaan. Hij liet een korte, spraakmakende film produceren, zoals we die in Nederland nog niet eerder zagen. Die je kunt zien als je verder leest!

INSPICED by André Gerrits

Op vrijdag 5 juli jl. is de film tijdens een persevent in première gegaan. Saillant detail: de tatoeage van de wereldbol, die symbool staat voor Gerrits’ internationale gerechten, is daadwerkelijk voor deze film gezet!

Bekijk de video hier! De tekst gaat onder de video verder.

INSPICED by André Gerrits is een gezamenlijk initiatief met de NoName Group

Het high-end catering concept is een gezamenlijk initiatief van André Gerrits en NoName Group, de organisatie achter culinaire festivals ‘Lekker Laren’ en in het verleden ‘Taste of Amsterdam’. INSPICED by André Gerrits slaat een brug tussen culinaire hoogstandjes en events op locatie. Zo wordt op elk denkbare locatie een smaakbeleving van een sterrenrestaurant gecreëerd. Uniek aan dit concept is de full-service, zo blijft het niet bij het verzorgen van enkel het eten maar is complete productie van het event mogelijk. Van topwijnen tot aankleding, entertainment en personeel. Maar: zonder gerokte buffetten en chafing dishes. Alles op maat en naar wens samengesteld voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Van sit-down diner, walking diner of feestavond met cocktails tot verjaardagen, babyshowers, jubilea, huwelijken, kerstdiners of bootdopen. Doel is altijd om een prachtig evenement op culinair gebied en in zijn geheel neer te zetten.

Over André Gerrits

Sterrenchef André Gerrits, nam begin 2009 samen met zijn vrouw Geneviève Paulina, het bekende restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen a/d Vecht over. André, die ervaring opdeed in de keukens van Ron Blaauw, Tonny Berentsen en Jan de Wit, ontving een jaar later al een Michelinster en de “Smiley Award 2010” van restaurantgids Gault Millau.

Website: Inspiced  

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.