INK Hotel viert vijfde editie van PINK in de periode van Pride Amsterdam

21-7-2020

  • INK hotel is PINK hotel gedurende de Pride Amsterdam
  • INK hotel is PINK hotel gedurende de Pride Amsterdam
  • INK hotel is PINK hotel gedurende de Pride Amsterdam
  • INK hotel is PINK hotel gedurende de Pride Amsterdam
  • INK hotel is PINK hotel gedurende de Pride Amsterdam
  • INK hotel is PINK hotel gedurende de Pride Amsterdam

INK Hotel Amsterdam – MGallery kleurt voor het vijfde jaar op rij ‘roze’ tijdens Pride Amsterdam. Om de wereldwijde LHBTQ+-community te supporten en de belangrijke boodschap van INKlusiviteit uit te dragen, organiseert het Amsterdamse boetiekhotel een meerdaags programma. Gedurende de Pride Week wordt het hotel omgedoopt tot PINK Hotel. Van dinsdag 28 juli tot en met zondag 2 augustus zijn er verschillende activiteiten. Zo geven Mandy Woelkens en Roos/Thorn Vineyard een ‘queer talk’, is er een inspirerende (voorlees)avond met auteur Splinter Chabot, maken gasten kans op een gratis overnachting en vloeien de bubbels rijkelijk tijdens de Bottomless Brunch. Ook maakt INK Hotel het mogelijk een Private Pride Party te organiseren.

Helaas kan de wereldberoemde Pride week in Amsterdam dit jaar door het Corona virus niet doorgaan. Natuurlijk is er wel een alternatief programma. Gaaf dat het INK hotel de LHBTQ+ community in Amsterdam de mogelijkheid biedt om met gepast activiteiten toch aandacht te geven aan hun Pride.  

PINK-programma

Dinsdag 28 juli

Op dinsdagavond luiden Mandy Woelkens en partner Roos/Thorn Vineyard PINK in met een ‘queer talk’ over inclusiviteit in algemene zin en op de werkvloer. Ze spreken onder andere over wat mensen kunnen doen om een inclusieve mindset te omarmen. Het stel gaat in gesprek met Elvin – ‘Elly Vineyard’ – Martinez, father van The House of Vineyard en de man achter TheNailBoy. Ook schuift Gray – Kindred Cuts – aan, de enige echte Queer Friendly Barber van Amsterdam. Je kunt Mandy en Roos kennen van de populaire podcast Couplegoals waarin zij praten over liefde en relaties in alle vormen.

Woensdag 29 juli

Online platform Het Lief Dagboek vult de woensdagavond met het PINK Dagboek, een programma met een intieme lezing van verschillende schrijvers en een bezoek aan een mysterieuze suite. Gasten kunnen zich laten meenemen in kwetsbare doch hilarische verhalen over liefde, daten en seks. Lachen en huilen om gebroken harten, vlinders in je buik voelen van de in detail beschreven escapades en je laten verrassen in de PINK Suite. Bij het ticket voor deze avond zit een luxe borrelplateau en speciale PINK-cocktail inbegrepen.

Donderdag 30 juli

Splinter Chabot schreef het spraakmakende boek ConfettiRegen over jezelf durven zijn. Tijdens PINK leest hij een aantal passages uit het boek voor en gaat Mandy Woelkens met hem in gesprek. Ook geeft hij een korte introductie van zijn nieuwe boek, Roze Brieven, dat dit najaar verschijnt; een bundeling van brieven die hij ontving naar aanleiding van ConfettiRegen en zijn reactie daarop. Uiteraard zijn de hapjes en drankjes volledig in thema, van roze cocktails tot Splinter’s guilty pleasure: roze koeken.

Vrijdag 31 juli

Met het nieuwe concept Get A Room From PRESSROOM maken gasten die op vrijdag komen dineren in PRESSROOM kans op een gratis overnachting voor twee personen. Bij aankomst trekken gasten een envelop. In twee enveloppen per avond zit een kamersleutel: surprise! De winnaars kunnen diezelfde avond – of een avond naar keuze in de week erop – blijven slapen. Reserveren kan hier.

Zaterdag 1 en zondag 2 augustus

Ook het hele weekend staat INK in het teken van Pride. De wekelijkse Bottomless Brunch kleurt speciaal voor deze gelegenheid roze met onbeperkt roze bubbels en diverse zoete en hartige brunchgerechten voor € 35,- per persoon.

Private Pride Party

Voor iedereen die een alternatief zoekt om toch – op een verantwoorde manier – feest te vieren, biedt INK Hotel de mogelijkheid voor een Private Pride Party. De gezellige Library Lounge of de knusse binnentuin bij mooi weer bieden ruimte voor selecte groepen die bijvoorbeeld kunnen genieten van een luxe brunch met bubbels. INK rekent speciaal voor deze editie van Pride géén zaalhuur. Daarnaast zorgt het hotel voor feestelijke, roze versiering.

Over INK Hotel Amsterdam – MGallery

INK Hotel Amsterdam – MGallery is een luxe boetiekhotel en dankt haar naam aan de rijke geschiedenis van het gebouw waarin vroeger de Nederlandse krant ‘De Tijd’ was gevestigd. De drie thema’s Stories, INK & Time (verwijzend naar de krant) staan centraal bij INK, wat onder andere terugkomt in het interieur en de diverse faciliteiten. Het restaurant en de bar PRESSROOM vormen het bruisende hart van het hotel. INK organiseert regelmatig bijzondere events, zoals PINK Hotel – als aftrap van Pride Amsterdam Week. INK Hotel maakt deel uit van Accor en MGallery.

 

Website: INK Hotel Amsterdam - MGallery

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.