INK Hotel Amsterdam | Heropening met speciale arrangementen tijdens het ‘pINKsterweekend’

22-5-2020

  • INK Hotel Amsterdam
  • bottomless brunch by INK Hotel Amsterdam and restaurant Pressroom
  • INK Hotel Amsterdam interieur

INK Hotel Amsterdam – MGallery is blij zijn deuren weer te openen op vrijdag 29 mei, tijdens het ‘pINKsterweekend’, voor gasten met overnachting. Vanaf maandag 1 juni 12.00 uur zijn ook gasten voor het restaurant en de bar PRESSROOM weer van harte welkom. Het luxe boetiekhotel in hartje Amsterdam biedt verschillende arrangementen en activiteiten om zowel binnen als buiten het hotel te genieten van bijzondere momenten. Fietsen door het stille centrum, cocktails drinken in de bar en uitgebreid dineren in het restaurant. INK Hotel creëert – met inachtneming van de richtlijnen van de anderhalve-meter-maatschappij – de ultieme staycation.

Lees verder voor meer informatie over hun ’thINK Amsterdam arrangement’ waarbij je ook per fiets met een picknickmand en polaroidcamera Amsterdam kunt verkennen en hun bottomless brunch op 1 juni in hun restaurant Pressroom.

INK hotel Amsterdam

INK Hotel is een luxe boetiekhotel, gelegen in het centrum van Amsterdam – op loopafstand van het Centraal Station, diverse musea en highlights als het Paleis op de Dam, de Jordaan en de Wallen. Het hotel heeft een luxe maar huiselijke sfeer. De kamers zijn voorzien van bijzondere details zoals tekeningen op de wand en decoratie die verwijst naar de historie van het gebouw, waar vroeger de krant ‘De Tijd’ werd gedrukt. Nu is het een plek waar gasten volledig tot rust kunnen komen in hun kamer, maar ook biedt het hotel tips en mogelijkheden om er juist op uit te gaan.
Jolanda Sadni Ziane, General Manager van INK Hotel Amsterdam: “Na weken veel thuis te hebben doorgebracht, kunnen we ons goed voorstellen dat er behoefte is om even in aan andere omgeving te zijn; het werkt inspirerend om andere dingen te zien en te doen. Voor velen maakt het dan niet eens uit als dat in eigen stad of land is. Daarnaast begrijpen we dat gasten staan te springen om naar buiten gaan. Daarom hebben we speciale arrangementen samengesteld waarmee gasten zowel in als buiten het hotel van een heerlijke (mini)vakantie kunnen genieten en de stad Amsterdam in deze unieke situatie kunnen ervaren.”

Het ‘thINK Amsterdam arrangement’ | Op ontdekkingstocht door een stille stad

Vanuit INK Hotel kunnen gasten de unieke stilte in de normaal altijd drukke binnenstad van Amsterdam ervaren. Bij het ’thINK Amsterdam arrangement’ verzorgt INK een huurfiets, een kaart met fietsroutes door Amsterdam, een picknickmand gevuld met een heerlijke lunch – inclusief een fles bubbels – en een Polaroid-camera om bijzondere momenten onvergetelijk te maken. Gasten die liever binnen blijven kunnen terecht in het restaurant en de bar PRESSROOM. Hotelgasten (met overnachting) mogen namelijk al vanaf 29 mei in het hotel eten en drinken. De professionele bartenders van INK weten sensationele cocktails en mocktails te bereiden. Alleen al het aanschouwen van de shake- en stir-skills in de bar is een ervaring op zich. Een romantische afsluiter van de avond, met rozenblaadjes, champagne en aardbeien op de kamer, maakt de beleving compleet.

Vier 1 juni met Bottomless Brunch

Vanaf 1 juni 12.00 uur mag de horeca weer open. Een moment waar velen naar uit hebben gekeken. Om dit te vieren organiseert INK deze dag een speciale editie van de ‘Bottomless Brunch’ met onbeperkt bubbels. Om te kunnen voldoen aan de richtlijnen zijn er twee shifts: om 12.00 uur en om 14.00 uur. Bij lekker weer is er een kans om een plek te bemachtigen in de knusse binnentuin, een echte hidden gem.

Volgens de richtlijnen

De gezondheid en veiligheid van de gasten en medewerkers van INK Hotel hebben de hoogste prioriteit. INK Hotel handelt volgens de richtlijnen van de nationale en lokale autoriteiten omtrent COVID-19. Daarnaast neemt het hotel de maatregelen van moederbedrijf Accor in acht. Om het welzijn van de gasten in de hotels te kunnen garanderen, heeft Accor de schoonmaaknormen verhoogd met de introductie van het ALLSAFE Cleanliness & Prevention Label, dat een aantal van de strengste schoonmaaknormen en operationele protocollen in de wereld van de hospitality vertegenwoordigt. Deze normen zijn gekeurd door Bureau Veritas, wereldleider op het gebied van hygiëne- en reinheidsinspectie.

Over INK Hotel Amsterdam – MGallery

INK Hotel Amsterdam – MGallery is een luxe boetiekhotel en dankt haar naam aan de rijke geschiedenis van het gebouw waarin vroeger de Nederlandse krant ‘De Tijd’ was gevestigd. De drie thema’s Stories, INK & Time (verwijzend naar de krant ‘De Tijd’) staan centraal bij INK, wat onder andere terugkomt in het interieur en de diverse faciliteiten. Het restaurant en de bar PRESSROOM vormen het bruisende hart van het hotel. INK organiseert regelmatig bijzondere events, zoals PINK Hotel – als aftrap van Pride Amsterdam Week. INK Hotel maakt deel uit van Accor en MGallery.

Website: INK Hotel Amsterdam

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.