iLost.co | Website voor verloren en gevonden

27-1-2017

Een gecentraliseerd en standaard platform voor verloren voorwerpen. Vorig jaar werd iLost.co in Nederland via crowdfunding gefinancierd met € 238.000,= inmiddels groeit het netwerk snel.

iLost.co

Eén van de meest vergeten voorwerpen is de oplader voor de tablet of mobiel. Op de een of andere manier kom je hier altijd pas naar een paar dagen achter. Nu kunnen de meeste hotels je wel helpen met een oplader, maar als je iets persoonlijks of belangrijks kwijt bent geraakt zou iLost.co wel eens goed van pas kunnen komen. Grote organisaties gebruiken iLost.co voor hun verloren en gevonden voorwerpen, zoals de HTM, GVB, hotelketens zoals Van der Valk hotels en de Conscious hotels, het Rijksmuseum, de RAI Amsterdam, Amsterdam Arena, gemeentes, Herz, de Keukenhof, etc. Al hun gevonden voorwerpen die worden geregistreerd komen op iLost terecht om uiteindelijk één platform te creëren voor gevonden voorwerpen. Om bij organisaties het aantal telefoontjes, e-mails en formulieren te reduceren kunnen zij een vermelding op hun website plaatsen naar iLost zodat de verliezer zelf opzoek gaat naar zijn verloren voorwerp i.p.v. het de organisatie te laten doen. De eigenaar van het voorwerp kan deze vervolgens ophalen of via het iLost platform gemakkelijk weer laten thuisbezorgen (wereldwijd).

Hebben jullie ook veel gevonden voorwerpen in jullie hotel misschien is iLost.co ook een platform voor jullie. Bekijk de video hoe het werkelijk werkt.

Website: ilost.co

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.