Illuminarium Experiences in Atlanta | Een ‘VR, zonder bril’-ervaring

16-7-2021

  • The Illuminarium Experience Atlanta the exterior
  • The Bar at the Illuminarium Experience
  • The Illuminarium Experiences - WILD
  • The Illuminarium Experience in Atlanta
  • The Illuminarium Experience in Atlanta
  • The Illuminarium Experience in Atlanta

Onlangs is de eerste Illuminarium Experiences in Atlanta geopend op Atlanta’s BeltLine. Ze opende met de safari experience WILD, waarbij gasten worden ondergedompeld in de pracht van Afrika’s meest exotische dieren. Deze nieuwe, door techniek aangestuurde entertainmentervaring stelt bezoekers in staat om ‘experiences’ te zien, horen, voelen, ruiken en beïnvloeden door middel van state-of-the-art technologieën. Na Atlanta zal Illuminarium in januari 2022 in Las Vegas openen in AREA 15 en in de herfst 2022 in het Wynwood Arts District in Miami. Andere Noord-Amerikaanse locaties die worden overwogen zijn New York City, Chicago, Toronto, Montreal, Los Angeles en Austin. Er zijn ook plannen voor toonaangevende internationale bestemmingen.

Het doet ons denken aan het ervaren van de kunst van Vincent van Gogh in het L’Atelier des Lumières in Parijs of de kunst in het NXT Museum in Amsterdam. Maar dan zou het meer zijn alsof je je onderdompelt in ervaringen zoals de safari in ‘WILD’ of hun volgende ervaring de ‘SPACEWALK’. Een nieuwe manier om spannende plekken te bezoeken? Of dompel jij je liever onder in het spectaculaire nachtleven bij Illuminarium?

Leestijd: 3 minuten

Illuminarium Experiences | Een nieuwe manier om bijzondere bestemmingen te bezoeken?

The Illuminarium Experiences, een baanbrekend wereldwijd experience entertainmentbedrijf opgericht door wereldwijde leiders op het gebied van filmische en interactieve inhoud, architectonisch en theatraal ontwerp en locatieactiviteiten. Geopend met hun debuutspektakel WILD, een safari experience in Atlanta, Georgia. Het 26.000 vierkante meter grote entertainmentcomplex op de Atlanta BeltLine zal de schoonheid en pracht van Afrika’s meest exotische dieren in hun natuurlijke habitat laten zien. Het biedt ook een unieke nightlife experience in The Bar at Illuminarium en je kunt de hele dag dineren in The Illuminarium Café.

Door geavanceerde technologieën van de meest indrukwekkende merken in de industrie, gaan de locaties van Illuminarium miljoenen bezoekers vervoeren naar plaatsen waar ze voorheen alleen maar van konden dromen. Door het publiek in staat te stellen een ervaring te zien, horen, voelen, ruiken en zelfs persoonlijk te beïnvloeden, plaatst Illuminarium de gast “in” het verhaal met behulp van technieken uit de traditionele filmindustrie en virtual reality gecombineerd met interactieve functies die de ervaring vergemakkelijken. In wezen is Illuminarium een voorbeeld van een “VR, zonder de bril” -ervaring.

Nachtleven en gastvrijheidservaring

In de avond kunnen gasten genieten van de gastvrijheid en een spectaculair nightlife bij Illuminarium,  ontworpen en ontwikkeld door ‘the LAB at Rockwell Group’. In The Bar at Illuminarium kunnen gasten genieten van cocktails en samengestelde gerechten terwijl ze worden omringd door zeven prachtige, weelderige digitale omgevingen, van een stadsstraat in Tokio tot fantastische droomlandschappen, die voortdurend veranderen. Via gepatenteerde, ultramoderne projectie- en audiosystemen biedt de ervaring filmische, realtime beelden die misschien nooit twee keer op dezelfde manier verschijnen.

Op 1 juli is ook The Illuminarium Café geopend, een full-service restaurant waar ontbijt, lunch en diner worden geserveerd en dat zeven dagen per week van 9.00 tot 23.00 uur geopend is voor het publiek. Het restaurant, met zowel zitplaatsen binnen als buiten op het terras met uitzicht op de BeltLine, serveert authentieke gerechten uit het Afrikaanse continent en een selectie van salades, flatbreads, bowls, panini’s en hamburgers. Reserveringen voor The Bar en Café zijn beschikbaar op Open Table. Tickets voor WILD: A Safari Experience zijn nu te koop op hun website.

Website: Illuminarium

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.