IKOOKAANJOU.nl | Houben Worstenbroodjes met een lieve boodschap!

16-4-2020

  • IKOOKAANJOU.nl een initiatief van Houben Worstenbrood
  • De oma van Bart Houben is de inspiratie geweest voor IKOOKAANJOU.nl

Houben Worstenbrood heeft een nieuw concept bedacht: IKOOKAANJOU.nl. Met deze nieuwe website willen zij een platform bieden waarop heerlijke worstenbroodjes (zowel mini’s als traditioneel formaat) besteld kunnen worden speciaal voor mensen die je mist en die je wilt laten weten dat je aan ze denkt. Deze ambachtelijke worstenbroodjes, een onvervalste Brabantse delicatesse, worden met heel veel liefde gemaakt door Brabanders voor Brabanders. Houben Worstenbrood bezorgt deze vervolgens in heel Brabant. Bij verzorgingstehuizen, revalidatiecentra, woonzorgcentra, maar ook bij mensen thuis. De worstenbroodjes worden gekoeld (3 graden) geleverd en kun je voorzien van een persoonlijke boodschap voor je geliefde(n).

Leuk en sympathiek idee! En aangezien ik, als Brabantse van geboorte, goed weet hoe populair worstenbroodjes zijn, zullen veel Brabantse opa’s en oma’s zo’n traktatie zeker waarderen. Inspiratie voor andere streken? ^Marjolein

IKOOKAANJOU.nl | Lichtpunt in donkere dagen  

Het idee voor IKOOKAANJOU.nl is bedacht door de ondernemers van Houben Worstenbrood doordat hun oma in een verpleegtehuis is terecht gekomen en ze haar graag wilde laten weten dat er aan haar wordt gedacht!  “Mijn oma (94) is enkele weken geleden gevallen en heeft daarbij haar heup en pols gebroken. Zij woonde nog zelfstandig en is een hele krachtige vrouw”, vertelt Bart Houben. “Door deze val en de situatie waar we op dit moment in zitten, is zij noodgedwongen opgenomen in een verzorgingstehuis. Daar kan ze nu niemand ontvangen. Van de ene op de andere dag zit ze helemaal alleen. Ik wilde haar laten weten dat ik aan haar denk en haar worstenbroodjes brengen met een persoonlijke boodschap daarbij. Toen bedacht ik dat dit natuurlijk voor veel meer ouderen en kwetsbare mensen geldt en dat wij als Houben Worstenbrood daar misschien iets in kunnen betekenen. Want een worstenbroodje is iets vertrouwds en bekends; een lekkernij die je een geluksmomentje kan geven. Al is het maar voor even. Het is ook iets heel leuks om uit te delen en om samen van te genieten.”

Samen genieten

De speciale mini-worstenbroodjes zijn ideaal om samen (bijvoorbeeld met medebewoners) van te genieten. Dit versterkt het gevoel van saamhorigheid, van betrokkenheid en van aandacht voor elkaar! En laten we niet vergeten dat liefde nog altijd door de maag gaat.  Dus wil jij je vader, moeder, opa, oma, of iemand anders die je mist en liefhebt, een hart onder de riem steken en laten weten dat je aan hem of haar denkt? Ga dan naar IKOOKAANJOU.nl en plaats eenvoudig en snel je bestelling. De geleverde worstenbroodjes worden gebakken in de nieuwe bakkerij aan de Willemstraat in Eindhoven. Deze voldoet volledig aan de hygiënecode voor Brood & Banket. Na aflevering zijn de worstenbroodjes nog vijf dagen houdbaar, mits gekoeld bewaard.

 

 

 

 

 

 

 

Website: Houben Worstenbrood

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.