IJs met kipsmaak: de Chicken Gelati

1-3-2016

Liefhebber van kip en ijs? Dan is Chicken Gelati wel wat voor jou! IJs met de smaak van kip, als hapje op cocktail feestjes, als snack tussendoor of als dessert.

Een hartige variant op ijs

De Zwitserse vleesfabrikant Micarna Group komt met een nieuw product: Chicken Gelati. Een hartig alternatief van ijs. Dit ijs smaakt niet alleen naar kip maar bevat ook 20% kip. Een smaak die je totaal niet zou verwachten bij ijs, dat toch meestal wordt gelinkt aan een dessert. Micarna was dan ook op zoek naar een product dat de markt zou verrassen, iets innovatiefs. Zij presenteerde dit product onder andere op de ‘Taste 15’ tentoonstelling dat dit jaar werd gehouden op de  ’Anuga Food Fair’ in Keulen.

De Chicken Gelati komt in verpakkingen met drie potjes ijs en is verkrijgbaar in drie verschillende smaken: karamel, dragon en curry met ananas. Je kunt Chicken Gelati niet alleen als dessert eten maar ook als hartige verkoelende snack tussendoor en bijvoorbeeld op cocktail party’s. Een perfect alternatief als je de standaard broodjes en pasteitjes zat bent.

Micarna Group

Het Zwitserse Micarna is officieel een vleesfabrikant, maar onlangs hebben zij nog een aantal nieuwe en innovatieve snacks op de markt gebracht. Zo zijn er ook de ‘Chickornettos’ en de ‘Meat & Cheese Candies’. Ook heeft de vleesfabrikant een innovatie-prijs gewonnen. De Micarna Group vindt dierenwelzijn en de bescherming van het milieu erg belangrijk. Zo komt al het vlees wat zij verwerken uit Zwitserland. Zwitserland voldoet namelijk aan alle voorwaarden voor het ontwikkelen en op de markt brengen van milieuvriendelijke- en maatschappelijk verantwoordelijke producten.

Website: Micarna Group

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.