ID&T en Coca-Cola werken samen voor recycling op festivals

26-6-2015

Sinds 2012 zijn entertainment- en mediabedrijf ID&T en fabrikant Coca-Cola partners in duurzaamheid. Samen willen ze bezoekers van festivals en evenementen aanmoedigen om te recyclen. Ook deze zomer slaan ze de handen ineen voor recycling op festivals in Nederland.

Recycling op festivals

ID&T en Coca-Cola gaan samenwerken op drie festivals: Defqon.1, Mysteryland en Welcome to the Future. Op elk festival zijn verschillende voorzieningen beschikbaar zodat de bezoekers volop de kans krijgen om hun afval te sorteren. Er lopen ook ‘Green Teams’ rond op het festivalterrein. Zij moedigen bezoekers aan om hun afval in de juiste afvalbakken te gooien en houden het terrein schoon. Daarnaast is er een recycling-stand aanwezig waar bezoekers kunnen leren waarom recyclen zo belangrijk is en zien hoe ze zelf een steentje kunnen bijdragen.

Een succesvolle samenwerking

Milou Hamelers, Recycling Manager van Coca-Cola Enterprises, vertelt dat ze erg blij zijn met de samenwerking met ID&T omdat de festivals van deze organisator honderdduizenden mensen bereiken. “Dit is een prachtige kans om onze betrokkenheid ten aanzien van duurzaamheid en recycling te laten zien.” vertelt ze. ID&T en Coca-Cola willen graag mensen op een inspirerende manier laten zien dat veel weggegooid afval nog waarde heeft nadat het in de afvalbak is gegooid.

Website: Coca-Cola

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.