Hyatt introduceert kamersleutels in Apple Wallet

4-1-2022

  • Hyatt offers room keys in Apple Wallet - credits HyattHyatt offers room keys in Apple Wallet - credits Hyatt
  • Hyatt offers room keys in Apple Wallet - credits HyattHyatt offers room keys in Apple Wallet - credits Hyatt

Begin december introduceerde Hyatt bij verschillende deelnemende Amerikaanse vestigingen de nieuwe contactloze sleuteltechnologie van ‘Hyatt Guests’ waarmee gasten hun hotelkamers, de gym, het zwembad en bijvoorbeeld de liften, veilig en contactloos met hun iPhone of Apple Watch kunnen openen. Hyatt is de eerste keten die kamersleutels in Apple Wallet aanbiedt.

Leestijd: 2 minuten

Kamersleutels in Apple Wallet | Geen app of plastic hotelsleutels meer om je kamer te openen

Hyatt Hotels Corporation heeft de kamersleutels in Apple Wallet geïntroduceerd in de eerste zes deelnemende Amerikaanse hotels: Andaz Maui in Wailea Resort, Hyatt Centric Key West Resort & Spa, Hyatt House Chicago/West Loop-Fulton Market, Hyatt House Dallas/Richardson, Hyatt Place Fremont/Silicon Valley en Hyatt Regency Long Beach. Hyatt is de eerste hotelketen dat kamersleutels aanbiedt in Apple Wallet, zo kunnen World of Hyatt-gasten op de deelnemende locaties nu makkelijk en veilig met hun iPhone of Apple Watch tikken op kamersloten en andere met sleutelkaarten beveiligde ruimtes zoals sportscholen, zwembaden en liften om deze te ontgrendelen. Dit zonder eerst een app te moeten openen of een traditionele plastic kamersleutel te moeten gebruiken. Weer een belangrijke mijlpaal in de digitale innovaties waarmee Hyatt de gastervaring steeds opnieuw blijft aanpassen waardoor de gasten meer controle en flexibiliteit ervaren tijdens hun verblijf.

“Zoals alles wat we bij Hyatt doen, omvat onze benadering van technologie altijd het luisteren naar onze gasten en leden. We hebben begrepen dat ze zo snel mogelijk toegang willen tot onze producten. Kamersleutels in Apple Wallet zijn een gemakkelijke, handige en veilige optie als kamersleutels voor onze gasten wanneer ze reizen”, zegt Julia Vander Ploeg, Senior Vice President en Global Head of Digital and Technology, Hyatt. “We zijn er trots op om deze baanbrekende digitale ervaring samen met Apple te lanceren. Veel consumententechnologieën evolueren via een ’tipping point’ dat een verandering in adoptie veroorzaakt. We geloven dat onze samenwerking met Apple aan deze nieuwe benadering van kamersleutels in Apple Wallet precies dat kan zijn.”

Hoe het werkt

Hyatt-kamersleutels in Apple Wallet zorgen voor een gemakkelijke en contactloze ervaring van inchecken tot uitchecken, terwijl ze ook extra veiligheid en privacy bieden voor gasten.

  • Naadloze installatie en check-in: vanuit de World of Hyatt-app kunnen leden hun kamersleutel toevoegen aan Apple Wallet nadat ze een reservering hebben gemaakt. De kamersleutel wordt pas geactiveerd als de gast is ingecheckt in het hotel en een kamer is toegewezen.
  • Veilige, gemakkelijke en contactloze ervaring: als een World of Hyatt-gast van kamer moet veranderen, een verblijf moet verlengen of laat wil uitchecken, kan het hotel de kamersleutel van de gast op afstand bijwerken in Apple Wallet.
  • Tik op iPhone of Apple Watch om te ontgrendelen: zodra een kamersleutel is toegevoegd aan Apple Wallet op iPhone of Apple Watch, kunnen gasten hun apparaat bij het NFC-geactiveerde slot van de deur houden om toegang te krijgen tot met sleutelkaarten beveiligde gebieden.
  • Veiliger en persoonlijker: kamersleutels in Apple Wallet worden op je apparaat opgeslagen en maken optimaal gebruik van de privacy en beveiliging die zijn ingebouwd in iPhone en Apple Watch.

Hyatt-kamersleutels in Apple Watch worden ondersteund door ASSA ABLOY Global Solutions-deursloten en hun cloudgebaseerde oplossing Vostio Access Management. Vostio Access Management levert de digitale sleutelinformatie die veilig wordt geleverd aan gastapparaten.

Wij schreven eerder over Hyatt.

Website: Hyatt Hotels Corporation

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.