Hurts Donut Company | ‘Scary’ clown bezorgt… donuts

28-9-2017

  • ClownHurts Donut
  • ClownHurts Donut

Geïnspireerd door de ‘scary’ clown Pennywise uit Steven King’s film IT, bieden meerdere vestigingen van Hurts Donuts, hun klanten de mogelijkheid om donuts te laten bezorgen door een ‘scary’ clown. Inclusief de rode ballons en zijn ‘enge’ glimlach. De film is in Nederland op 7 september jongstleden in première gegaan, waardoor Pennywise ook hier regelmatig het onderwerp van een gesprek is. Maar om de ‘clown’ angst nu zo te gebruiken? Een slimme en effectieve marketingstunt van Hurts Donut….

‘Scary’ clown bezorgt….. donuts

Effectief, aangezien wij nog nooit van de Hurts Donuts keten hadden gehoord en nu wel. Nog belangrijker, ook in Amerika zullen zij een ‘nieuwe’ groep mensen hebben bereikt. Met een beetje mazzel, laten zij misschien wel zo’n ‘scary’ bezorger donuts bezorgen bij vrienden, collega’s of familie!

Sommige mensen houden er nu eenmaal van om elkaar te laten schrikken en dit moment te delen via één van hun social media platforms. Voor $5 extra bezorgt de ‘scary’ clown de donutliefhebbers, een angstig moment. Dit leidde natuurlijk tot veel grappige video’s en reacties op sociale media.

Hurts Donut Company

De Hurts Donut keten is te vinden in 6 verschillende staten (Missouri, Kansas, Oklahoma, Iowa, Nebraska en Wisconsin) in het middenwesten van Amerika. De vraag naar deze bijzondere bezorging van Hurts donuts is gestegen. Bekijk hun Facebook-pagina voor de resultaten van hun grappen.

Website: Hurts Donut

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.