House of inspiration Nidum | Opent in september in het Arsenaal in Grave

9-7-2021

  • House of inspiration Nidum

In september opent House of inspiration Nidum in het Arsenaal van Grave. Dé nieuwe plek voor liefhebbers van lifestyle, wonen en gastronomie. De mooiste merken en meest inspirerende verhalen verzameld onder het monumentale dak van het Arsenaal Grave (onder de rook van Nijmegen). Een (nu nog) geheime hide away waar je wegdroomt bij je ultieme lifestyle. Wonen en lifestyle worden hier gecombineerd met culinair genieten in restaurant Ovum van upcoming talent Sebastiaan Follong (o.a. van De Leest***, winnaar NK Jonge Koks 2020). En daarna slapen in één van de zes designkamers van Nidum Boetiekhotel.

Leestijd: 1 minuut

House of inspiration Nidum

Ondernemende creatives en creatieve ondernemers komen samen in Nidum: de nieuwe broedplaats voor inspiratie. Geheel volgens de visie van Aard Keijser en Lonneke van der Weyden (Keijser&Co), die met Nidum een warm nest creëren waar elke bezoeker zich thuis voelt. Van particulier tot professional. Genieten van de combinatie van een ongeëvenaarde mix van de verrassendste lifestyle innovaties en ultieme klassiekers. Aangeboden door bevlogen professionals. In de zes design hotelkamers van het Nidum Boetiekhotel, kun je de aangeboden concepten in de praktijk ‘beleven’. En Nidum biedt meer, zoals de prachtige ligging aan de stadswallen, de beeldige tuin, sfeervolle kapel en alle faciliteiten van Ovum maken Nidum perfect voor events. Zoals netwerkbijeenkomsten, lezingen en (product)presentaties. De eerste huwelijken voor het voorjaar 2022 staan al gepland.

Complementaire concepten van creatieve connaisseurs

In Nidum bieden 15 tot 20 zorgvuldig geselecteerde professionals hun merk aan op toegankelijke, klantgerichte wijze. Zij praten net zo makkelijk met een particulier als met een door de wol geverfde professional. Dit is namelijk een van de criteria waar de partners aan moeten voldoen volgens Keijser en Van der Weyden. “Alles valt samen, samen op één plek. In het Arsenaal huizen ondernemers met de gemeenschappelijke deler: diepe passie voor lifestyle. Nidum is de blikvanger waar lifestyle, wonen en gastronomie samenkomen en bezoekers de tijd mogen vergeten.”

Partners

Meubelen, vloeren, haarden en leef-accessoires. Een tuinarchitect, koffiespecialist en wijnimporteur. Lifestylemerken, cosmetica en een bloemenatelier. Nidum wordt veelzijdig en het verveelt nooit. Het wordt een groot familiehuis waar de deuren altijd open staan en iedere dag reuring is.

Oktober woonmaand

De eerste woonmaand van Nidum zal gekenmerkt worden door talloze inspiratiesessies, workshops en masterclasses. Alle partners staan te popelen om hun kennis en kunde te delen met liefhebbers. Kunstenaar Micky Hoogendijk trapt af met de opening van haar expositie.

Website: House of inspiration Nidum

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.