Hotel Kom biedt hotelkamers aan als werkplek

2-4-2020

  • Hotel Kom in Sint Maartensdijk op het eiland Tholen
  • Hotel Kom in Sint Maartensdijk op het eiland Tholen

Ook wij werken grotendeels vanuit huis, hetgeen voor collega’s met kinderen een ware uitdaging is. Dit constateren we allemaal tijdens het videobellen! Bij hotel Kom in Sint Maartensdijk kunnen geïnteresseerden sinds 25 maart een hotelkamer als werkplek huren voor € 20 per dagdeel of € 37,50 per dag, inclusief Wifi en koffie. De enige opmerking: je bent van harte welkom als je thuis niet of te weinig aan werken toekomt en als je koorts-, snot- en hoestvrij bent!

Alhoewel dit initiatief een beetje afhankelijk is van de locatie van je hotel, zou het voor hotels in de grote steden een kleine inkomstenbron kunnen zijn!

Hotel Kom in Sint Maartensdijk

Sinds de uitbraak van deze Covid-19 crisis ontvangt Hotel Kom in Sint Maartensdijk geen gasten meer voor familie- of vrienden weekenden, trainingen, heisessies of vergaderingen. Het hotel, een 25-persoons groepshotel met 10 slaapkamers, op het eiland Tholen in een prachtig historisch pand op de Markt 58 was gesloten. Nu kun je er dus hotelkamers huren per dagdeel.

Naast dat je in de kamers van het hotel nu kunt werken, kunnen families en vriendengroepen die na de crisis behoefte hebben aan gezamenlijk het leven vieren, natuurlijk altijd contact opnemen. De eigenaren Kyra Bijlstra en Marijn van Son helpen je graag met het plannen. Tijdens het uitwerken van plannen kun je natuurlijk ook een hoop voorpret hebben!

Website: Hotel Kom

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.