Horecatrends | Culinaire kijktips week 15

11-4-2019

YouTube is al jaren een bron van inspiratie voor het spotten van trends. Dagelijks worden er duizenden filmpjes geüpload met nieuwe en interessante content. Ook wij gebruiken soms video’s als inspiratiebron om over te schrijven. Met ook deze week weer een selectie van video’s in het thema van de 1 april grappen waarvan Demi Poppe denkt dat ze leuk zijn om eens naar te kijken!

Deze week een paar 1 april grappen in de horeca & leisure.  Een 1 april grap van Duinrell, de Hyperkik. Zij introduceerde een hyperlooksysteem waarmee je binnen één uur tijd meer dan veertig attracties bezoekt! Een soortgelijke grap was de MULTIcoaster van Thyssenkrupp, maar dan in een soort lift. En ook de 1 april grap van Starbucks werd vaak bekeken, zij openden een Pupbucks, een Starbucks vestiging voor honden met een schattige video!

1 april grappen 2019 | De Hyperkik bij attractiepark Duinrell

Attractiepark Duinrell deelde op 1 april mee dat vanaf april 2020, dit park in samenwerking met TU Delft en Delft Hyperloop een HyperKik zal lanceren. Met deze Hyperkik worden ondergronds alle 40 attracties met elkaar verbonden door middel van een Hyperloopsysteem. Je stapt in op de parkeerplaats, slaat de wachtrijen over en je kunt meteen in de Falcon, Kikkerachtbaan of Rodelbaan. Binnen één uur tijd ben je in meer dan veertig attracties geweest en sta je weer terug op de parkeerplaats! Dit blijft natuurlijk een grap maar ik denk dat stiekem iedereen droomt over deze mogelijkheid in de toekomst! 😉

Lengte: 01:50

Kanaal: Duinrell

Datum: 28-3-2019

1 april grappen 2019 | De MULTIcoaster bij Thyssenkrupp

Thyssenkrupp, een van de grootste technologiebedrijven op het gebied van liften en roltrappen lanceerde 1 april de MULTIcoaster. ’s Werelds eerste rollercoaster die met behulp van de maglev- technologie niet alleen verticaal en recht maar ook zijwaarts beweegt. Deze achtbaan zal ‘pretpark’ plezier garanderen tussen kantoren! Lijkt het jou ook niet super gaaf om zo naar je werk te gaan?

Lengte: 00:36

Kanaal: Thyssenkrup

Datum: 01-04-2019

You think that the rollercoaster game is over? You think that there are no more theme park innovations? Better think twice: thyssenkrupp proudly presents #MULTIcoaster – the first rollercoaster that uses maglev technology! Read the exclusive interview with our Chief Engineer Ela: https://fcld.ly/introducing-multicoaster

Geplaatst door thyssenkrupp op Maandag 1 april 2019

 

1 april grappen 2019 | Pupbucks bij Starbucks

Starbucks heeft aangekondigd dat ze op 1 april een Pupbucks gaan openen, een gloednieuwe reeks Starbucksvestigingen! Ze willen doen wat ze doen voor mensen, honden gelukkig maken en hun dag een beetje opfleuren en natuurlijk voorzien van gratis WI-FI ;-). Op 2 april bereikte deze video al bijna 3 miljoen mensen via Facebook, ik ben vast niet de enige die hier stomverbaasd van is!

Lengte: 01:00

Kanaal: Starbucks

Datum: 01-04-2019

 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.