Honeybee Burger opent nieuwe flagship locatie op Earthday

22-4-2022

  • Honeybee Burger in Venice CaliforniaHoneybee Burger in Venice California
  • Honeybee Burger in Venice CaliforniaHoneybee Burger in Venice California

Vandaag is het Earthday en de dag dat Honeybee Burger Inc. haar nieuwe flagship locatie opent op 326 Lincoln Boulevard in Venice, Californië. Een geweldige dag om een plantaardige hamburgerketen te openen!  Onlangs hebben we ook de veganistische Plant Power Fast Food keten in de VS gespot, we zijn benieuwd wanneer dergelijke ketens hun weg naar Europa zullen vinden. 

Honeybee is van plan om verschillende speciale items en lanceringen te doen op Earth Day, waaronder het QSR-debuut van ’s werelds eerste bio-identieke veganistische honing van Meli-Bio, waarover wij recent in onze trends in het kort week 14 schreven, en het Los Angeles-debuut van Ripple soft-serve, die zal worden opgenomen in het populaire shake-programma van Honeybee.

leestijd: 3 minuten

Over Honeybee Burger

Venice is een oase van restaurants, winkels en toerisme, en is historisch gezien een zeer sterke markt voor veganistisch eten. De ruimte, gelegen op 326 Lincoln Boulevard, is een blok verwijderd van een van de drukste Whole Foods Markets in heel Zuid-Californië. De Honeybee eetzaal biedt plaats aan meer dan 30 personen en is voorzien van Honeybee’s klassieke palet van zwart en geel. Er is voldoende parkeergelegenheid voor klanten aan de achterkant, met speciale plekken voor bezorgers.

De oprichter van Honeybee, Adam Weiss, komt uit Los Angeles en kent Venice goed, hij heeft daar ook al geinvesteerd in Café Gratitude, dat een bloeiende locatie heeft in de Venice buurt. Adam koos ervoor om de Venice locatie te openen op 22 april, Earthday, omdat dit een bijzondere betekenis heeft voor Honeybee Burger en haar missie van duurzaamheid en zorg voor het milieu.

Honeybee werd gelanceerd in 2019 in Los Angeles door een groep gepassioneerde voedselprofessionals en investeerders, met het doel om de eerste volledig plantaardige Quick Service Restaurant in de industrie te creëren. Honeybee beschikt over enkele van de meest nieuwe plantaardige producten op de markt en was een vroege lanceringspartner voor verschillende uitstekende veganistische merken, waaronder de kip van Atlas Monroe, de zeewier burgers van Akua, Oatly havermelk softijs en tegenwoordig de kipnuggets van nowadays . Alles op het menu van Honeybee is plantaardig, en er zijn tal van glutenvrije en sojavrije opties om mensen met allergieën tegemoet te komen. Honeybee’s missie is om te helpen bij het verhogen van de populariteit van plantaardig voedsel voor consumenten, en om het bewustzijn te verhogen voor de impact die we allemaal hebben op het milieu elke keer als we een voedselkeuze maken.

De oprichter van Honeybee, Adam Weiss, is al lange tijd een financiële professional met een succesvolle staat van dienst op het gebied van investeringen in plantaardige bedrijven, waaronder Café Gratitude, en Plantible Foods, een plantaardig eiwitbedrijf gevestigd in San Marcos, CA.

Website: Honeybee Burger

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.