Holy Guacamole Day | Taco’s met Avocado bij Taqueria LIMA West

11-9-2017

Taco’s met avocado, een ‘Cry of Dolores’-bel en zelfs een ‘Cut Out Avocado’ photobooth; aanstaande zaterdag, 16 september viert Taqueria LIMA West ‘Holy Guacamole Day’. Met een grote liefde voor de Mexicaanse keuken presenteren de chefs van LIMA de taco’s met guacamole op hoog niveau in een street food jasje. Proef tijdens deze heilige avocado dag één (of alle) van de drie specials bij de Taqueria LIMA West in de Foodhallen in Amsterdam West.

Proef de Holy Guacamole Day Specials

Bij taco’s denk je aan: kaas, bonen, knoflook en hete pepers, maar niet bij LIMA, hier gaan de chefs voor frisse en lichte taco’s waarbij smaak het belangrijkste uitgangspunt is. Elk ingrediënt heeft een eigen rol en krijgt de kans aanwezig te zijn in de taco’s, burrito’s en pastiche die als zoete broodjes over de counter vliegen. Opeten doe je in een interieur met grove houten elementen, kleurrijke pannen en verse peperplantjes, wat het straatleven van Mexico moet benadrukken.

Proef op ‘Holy Guacamole Day’ de drie specials: Taco met sour lime cream avocado & smoked chipotle (V), Taco met sliced avocado, lime cream, grilled chicken & salsa en Tortilla chips met spicy lemon avocado. De laatste is volgens de makers ‘The most holy guacamole you have ever tasted!’.

Mexicanen zijn fan

Taqueria LIMA West is 7 dagen per week geopend van 11:00 uur in de ochtend tot minimaal 22:00 uur in de avond. Dat de taqueria een succes is blijkt, want zelfs Mexicaanse toeristen brengen speciaal een bezoek aan LIMA als zij in Amsterdam zijn. LIMA’S trots: de Taco Al Pastor, met vlees van een grote vleesspit en met ananas voor extra frisheid in de smaak van de taco Al Pastor.

Website: Taqueria Lima West

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.