Het Null Stern-Hotelkonzept is weer geopend!

19-7-2016

Van 2008 – 2010 hadden ze er veel succes mee, hun Null Stern-Hotelkonzept. Het eerste concept was in een voormalige nucleaire bunker in Teufen. De tweelingbroers, Frank en Patrick Riklin pakken het concept nu weer op in Bündnerland in het Safiental. Alleen nu niet in een bunker maar op het land. En je krijgt alleen een bed!

Het Null Stern-hotelkonzept anno 2016

Samen met Daniel Charbonnier, Managing Partner van Minds in Motion SA, hebben de broers begin juli onder andere in samenwerking met het toeristenbureau van het Safiental, het ‘Null Stern-Hotelkonzept 2016’ geopend. Een tweepersoons bed in een hotelkamer op 1970 meter hoog en zonder wanden, dak, douche of toilet maar met een prachtig uitzicht en veel frisse lucht! Het bed is dus nu ook te boeken. Kosten 250 Zwitserse Francs, daarvoor wordt je dan wel wakker gemaakt door een butler met koffie en een organic sandwich.

De broers overwegen om ook hotelbedden in andere Zwitserse dalen te gaan neerzetten in samenwerking met lokale toeristenbureaus. Hun slogan: Null Stern, the only star is you! Alhoewel je natuurlijk erg veel sterren ziet ‘s nachts in Zwitserland! Behalve als het regent, dan wordt de reservering gecanceld!

Mooie reclame voor het Safiental!

Website: Null Stern-Hotelkonzept

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.