Het Metropole Café NRC introduceert de Vir-Gin tijdens de ‘Week van het Alcoholvrije drankje’

2-1-2020

  • Het Nieuw Rotterdams Café organiseert de Week van het alcoholvrije drankje - credits Do Nossent
  • Het Nieuw Rotterdams Café organiseert de Week van het alcoholvrije drankje - credits Do Nossent
  • Het Nieuw Rotterdams Café organiseert de Week van het alcoholvrije drankje - credits Do Nossent

Een lekker biertje tijdens de kerstborrel, een goede fles wijn bij het kerstdiner en een glas champagne om op het nieuwe jaar te proosten. In december stelt menig Nederlander z’n lever aardig op de proef. Om het jaar nu écht gezond en guilt-free in te wijden, organiseert Metropole Café NRC ‘de Week van het Alcoholvrije drankje’. Van 6 t/m 12 januari zijn alle Rotterdammers en liefhebbers van de stad welkom om kennis te maken met de veelbelovende nieuwe alcoholvrije drankenkaart. De Rotterdamse hotspot serveert kwalitatief hoogwaardige alternatieven voor zowel alcohol als frisdrank. Zo is het pronkstuk van de kaart de Vir-Gin: een verfrissende alcoholvrije gin.

Zoals ook al uit het artikeltje over de alcoholvrije pop-up Bar 0.020 in Amsterdam blijkt is de belangstelling voor alcoholvrije alternatieven enorm aan het groeien en niet alleen tijdens Dry January. Ook de Rotterdammers kunnen uitgebreid genieten van de nieuwe alcoholvrije drankenkaart van het Metropole Café NRC. Als horecaondernemer moet je bewust gaan nadenken over welke alternatieven jij je gasten aanbiedt en het is echt gezelliger om een mocktail te drinken dan een frisje!

Guilt-free genieten tijdens de ‘Week van het Alcoholvrije drankje’

“Hoewel er in januari veel mensen mee willen doen aan Dry January, vinden er in deze maand juist veel borrels plaats. De kroeg induiken om vervolgens aan een colaatje te nippen ervaart men vaak als ongezellig, waardoor de verleiding om toch een biertje of wijntje te bestellen best groot wordt. Om ons publiek te steunen in het nemen van een verantwoorde beslissing én het feestgevoel te behouden vullen we onze kaart aan met alcoholvrije lekkernijen. Smaakvolle drankjes die óók een lust voor het oog zijn. Een Vir-Gin staat toch veel gezelliger dan een colaatje?” aldus Rogier Nelisse, bedrijfsleider NRC.

Nieuw Rotterdams Café NRC

Het Metropole Café NRC op de Witte de Withstraat is zeven dagen per week geopend en transformeert ieder weekend van café restaurant in club. Het voormalige kantoor van de redactie van dagblad NRC is onder de Rotterdammers zelf en toeristen inmiddels een groot begrip in de stad. NRC behoort tot een van de zeven horecagelegenheden uit de Hell’s Kitchen Horeca Groep. Eigenaar Herman Hell is verkozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid Holland 2018 – 2019.

Website: Het Metropole Café NRC

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.