Het Bosch Waterfront Kitchen | Culinary trip down memory lane

22-11-2018

  • 11 sterren bij Het Bosch11 sterren bij Het Bosch

Na het succes van de vorige editie in 2013 organiseert Het Bosch Waterfront Kitchen deze november maand wederom het culinaire event ‘11 Sterren bij Het Bosch’. Hierbij worden dé grote Nederlandse chefs uit de jaren ’80 uitgenodigd om enkele dagen de keuken over te nemen. De heren Cees Helder, Constant Fonk, Emmanuel Mertens, Wulf Engel, Henk Tuin en Paul Fagel die samen goed zijn voor maar liefst 11 Michellinsterren, koken in november nog één keer hun ‘signature dishes’.

Bijzondere culinaire trip down memory lane | 11 sterren bij Het Bosch

De première van deze ‘trip down memory lane’ vindt plaats op maandag 26 november 2018 met een speciale lunch vanaf 12.00 uur. Op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december zal dit menu wederom gepresenteerd worden maar nu tijdens het diner door en onder leiding van de sterren zelf die koken voor de gasten van restaurant Het Bosch. Volgens sterrenchef Wulf is ‘’koken liefde, passie, maar vooral geduld’’. De sterren chefs hebben dan ook ontzettend veel zin om weer een keer plaats te nemen achter de pannen. ‘’Koken doe je vanuit je intuïtie, verbeeldingskracht, de geest en het hart.’’

Restaurant Het Bosch, één van de mooiste plekjes van Amsterdam aan het water, organiseert veel bijzondere evenementen waarbij dit event één van de culinaire hoogstandjes van 2018 is. De grote chefs van toen, met z’n allen in de keuken van Het Bosch. Dit zal een culinair genot worden en prachtige herinneren doen herleven.

Restaurant Het Bosch

‘Fine dining’ aan het Nieuwe Meer bij Het Bosch ‘Waterfront Kitchen & Bar’ Amsterdam. Lunchen en dineren op één van de mooiste locaties aan het water van Amsterdam! Restaurant het Bosch is een ‘contemporary lifestyle’ restaurant met een keuken gebaseerd op de Franse Gastronomie met een moderne twist. Sinds maart heeft het restaurant een nieuwe koers ingeslagen, hier schreven we toen een kort artikeltje over.

Website: Het Bosch

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.