#HelpOurHeroes | Een initiatief van Salsa Shop

23-3-2020

  • Salsa Shop is initiatiefnemer van #HelpOurHeroesSalsa Shop is initiatiefnemer van #HelpOurHeroes

Een groot aantal mensen en bedrijven heeft in deze uitdagende tijden de krachten gebundeld om de mensen waar de Nederlandse samenleving nu het meest op leunt, een hart onder de riem te steken. Zij hebben zich verenigd onder de naam #HelpOurHeroes, een landelijke actie die tot doel heeft de mensen die er alles aan doen om ons door deze tijd heen te krijgen, een blijk van steun te geven. #HelpOurHeroes is een initiatief van Louis Wesseling, founder van Salsa Shop – een keten van restaurants die vers Mexicaans eten serveert. Hij mobiliseerde samen met zijn medewerkers een groot aantal bedrijven, waaronder UBER, om zich achter dit initiatief te scharen en ieder hier op eigen wijze invulling aan te geven.

Mooi om te zien dat bedrijven in deze tijd van crisis zo goed mogelijk samen werken om de mensen die dit het meeste verdienen een hart onder de riem te steken. 

 

Positieve energie | #HelpOurHeroes

Zo heeft Louis – ondanks dat het ook voor hem als ondernemer uitdagende tijden zijn – samen met zijn medewerkers bij Salsa Shop besloten om 5.000 burrito’s ter beschikking te stellen aan medewerkers die in vitale sectoren werken, zoals ziekenhuizen en andere zorginstellingen: “Ik zou het geweldig vinden als we met z’n allen iets kunnen doen en zo een steentje bijdragen aan het supporten van de mensen die er alles aan doen om ons door deze tijd heen te krijgen! Voor ons lag het voor de hand om ze te voorzien van vers Mexicaans eten.” Inmiddels heeft hij de krachten gebundeld met UBER die kosteloos ook buiten Amsterdam het Mexicaanse eten zal bezorgen.

 

Alle kleine beetjes helpen

Wesseling: “Toen ik recent mijn kind naar de kinderopvang bracht waren daar een paar leidsters die zich ontfermden over een drietal kinderen waarvan de ouders in vitale sectoren werken. Dat raakte mij zeer. Op dat moment kwam het nieuws van de afgelopen weken goed binnen. Ik ging meteen aan de slag en heb bij vier kinderdagverblijven in mijn buurt burrito’s rondgebracht. Ook ben ik langs de politie, de brandweer en ziekenhuizen geweest. Wij moeten met z’n allen iets doen om deze mensen een hart onder de riem te steken. Juist nu kan iedereen elkaars hulp en positieve energie gebruiken. Dit kan van alles zijn: van een lekkere lunch tot een mooie tekening voor onze helden!

 

 

Website: Salsa Shop

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.