Heinz Tomato Ketchup Pickle nu ook in Nederland | Nu nog Heinz Classic Barbiecue Sauce

19-4-2024

  • Heinz Classic Barbiecue SauceHeinz Classic Barbiecue Sauce
  • Heinz Classic Barbiecue SauceHeinz Classic Barbiecue Sauce
  • Heinz Tomato Ketchup PickleHeinz Tomato Ketchup Pickle

HEINZ introduceert een nieuwe ketchup met pickle smaak in Nederland: Ketchup maar dan met big pickle energy. Deze Heinz Tomato Ketchup Pickle is nu landelijk verkrijgbaar in de supermarkten. Het is de nieuwste smaak uit het Heinz Ketchup assortiment hier maar in Engeland en Spanje komt Heinz met de limited-edition Heinz Classic Barbiecue Sauce. Een roze, vegan mayo met BBQ saus!

Leestijd: 2 minuten

Heinz Tomato Ketchup Pickle geïntroduceerd in Nederland

Of je er nu van houdt of niet, augurken hebben een iconische smaak waar men over de hele wereld naar hunkert. Met meer dan 5,4 miljard #Pickle views op TikTok, internet challenges die de aandacht trekken van beroemde pickle fans en zelfs enkele huidverzorgingsliefhebbers die ingelegde komkommer omarmen in hun doe-het-zelf-schoonheidsroutines, is de onmiskenbare liefde voor de pickle op z’n zachtst gezegd booming.

Als het om dit heerlijke tussendoortje gaat, weet Heinz wel raad. Oprichter Henry Heinz stond in 1893 namelijk bekend als de ‘Pickle King’. En als het op ketchup aankomt, is het geen geheim dat het Heinz moet zijn. De sausexperts van Heinz besloten daarom dat het tijd werd om deze twee iconische smaken samen te brengen, om ook pickle-liefhebbend Nederland te verrassen. Vandaar dat ook Nederland nu kennis kan maken met de Heinz Tomato Ketchup Pickle. Ketchup, maar dan met Big Pickle Energy.

We schreven al over de introductie in de VS.

In Spanje en Engeland wordt een limited-edition Heinz Barbiecue Sauce geïntroduceerd

Mattel, het bedrijf achter o.a. de Barbiepoppen heeft recent bekend gemaakt dat het in samenwerking met Heinz een limited-edition Heinz Classic Barbiecue Sauce geïntroduceerd. Deze roze, vegan mayo met BBQ saus is bedacht na de ‘Barbie gekte’ van vorig jaar. Heinz heeft toen fans gevraagd of de droomsmaak van Barbie gemaakt moest worden. Je kunt deze gerookte seizoenssaus op je burger gebruiken maar ook over je crispy salade. Er waren in eerste instantie 5000 flessen voor de grootste fans maar sinds begin deze week liggen de flessen ook bij Tesco in de schappen! Alhoewel er wordt gesproken over een limited-edition staat er in het persbericht niet bij tot wanneer het verkocht wordt.

Website: Heinz

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.