HappyHappyJoyJoy | “What the Bao?!” – challenge

28-1-2020

  • What the Bao?! - challenge by HappyHappyJoyJoy

HappyHappyJoyJoy roept vanaf 1 februari mensen op om zo UN-happy mogelijk een Bao te eten. De persoon met de meest treurige foto wordt door Happy naar Azië gestuurd voor een dosis instant-happiness. Ieder filiaal is uitgerust met een zogenaamde ‘Bao Booth’, waar bezoekers een GIF of foto kunnen maken, terwijl ze een hap nemen van een ‘Rainbao’. Naast de tegenhanger dat iedereen op social media altijd ‘Happy’ is, is het is praktisch onmogelijk om een Bao te eten zonder te lachen. Daarom heeft Happy de “What the Bao?!”- challenge bedacht.  Een social tegenhanger!

“What the Bao?!” – challenge

Tegenwoordig lijkt iedereen altijd ‘Happy’ op social media. Hoewel dit niet altijd de waarheid is en HappyHappyJoyJoy ook staat voor geluk, wil de restaurantketen hier toch aandacht aan besteden. Het is wat hun betreft OK om ook de mindere momenten te belichten, en door middel van de What the Bao?! – challenge wordt dit op een luchtige manier gebracht, met een flinke dosis humor. Zowel de uitstraling als de smaak van de Rainbao’s toveren direct een grote lach op ieders gezicht. Probeer maar eens een hap te nemen, ZONDER hierbij te lachen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. De persoon die het voor elkaar krijgt zo UN-happy mogelijk een Bao te eten, wordt beloond met een reischeque naar Happy’s Homeland: Azië!

Eat the Rainbao

Rainbao’s zijn gekleurde gestoomde Aziatische broodjes. Elke kleur bun is weer belegd met andere ingrediënten, zoals bijvoorbeeld peking eend of crispy chicken. Maar er zijn ook vegetarische opties zoals gefrituurde tofu. Wil jij deze reis winnen? Happy daagt iedereen uit om zo UN-happy mogelijk een Bao te eten in een van de Bao Booths:

  • Van 1 februari tot 29 februari
  • In alle vestigingen van HappyHappyJoyJoy (m.u.v. Zuidas)
  • Deel jouw foto of gifje op Facebook of Instagram
  • Het publiek kiest een winnaar, samen met HappyHappyJoyJoy
  • Grand Prize: een reischeque naar Azië ter waarde van €1500,=

 

 

 

Website: HappyHappyJoyJoy

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.